Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rejtette el a facebook-ról, hogy kapcsolatban vagyunk?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 13:09
2/10 anonim válasza:
Nem vállal fel téged. Ez már rég rossz!
3/10 A kérdező kommentje:
úgy érzem szeret
miért ne vállalna fel?
2013. aug. 26. 13:15
4/10 anonim válasza:
Hát, ha elrejtette szerinted felvállal? Úgy tűnik, hogy nem. Amúgy tőle kérdezd
5/10 anonim válasza:
Ha idáig kint volt, és hirtelen tűnt el, akkor én gyanakodnék. Kilátásban lehet például egy másik csaj, akit fűzni próbál vagy akar majd a jövőben, de kapcsolatban ugye azt nem lehet... Kérdezz rá, és figyeld a reakcióját.
6/10 A kérdező kommentje:
Eddig sem volt kint
azt hittem kint hagyja, de ma látom, h nem
még nagyon frissek vagyunk.
2013. aug. 26. 13:21
7/10 anonim válasza:
jaj ne legyetek már ilyen izék! Én azért nem teszem ki, mert sosem tettem, és ha most kint lenne, sokan azt hinnék, ez most az első. És lehet, hogy csak pár hétig tart, vehetem is le. Személy szerint én rühellem, ahogy az emberek "linkekké" változtak (fb-s adatlapokká) és hányingerem van, ahogy igy lehet mutogatni egymásra. A munkahelyet sem adnám meg.
8/10 anonim válasza:
Jesszus, hány éves vagy? 14? Nekem soha nem volt kinn hogy kapcsolatban, se az hogy egyedülálló. De valahogy soha nem éreztem hogy ezen bármi múlna.
9/10 Szini Mini :) válasza:
Az, hogy nincs kinnt fb-n , hogy kapcsolatban vagytok szerintem nem jelent semmit. Nem az a lényeg, hogy valaki lássa vagy éppen lájkolja. Tök mindegy , hogy kirakjátok ország világ elött , hogy kapcsolatban vagytok. Nem attól fogjátok szeretni egymást :) . Ugyhogy nyugi ne emészdd magad felesleges dolgokon. Majd ha már te érzed úgy, hogy valami nincs redben köztetek akkor kezdhetsz aggódni.
Egyébként itt az elöttem szóló válaszát cáfolnám meg -->"Úristen 14 éves vagy" ... és aztán ?? Én is 14 voltam mikor megtaláltam a párom, és azóta is együtt vagyunk ;) ..
10/10 anonim válasza:
Mit is cáfolsz ezen tündérke? Itt nem az a probléma hogy ennyi idősen kapcsolatban van, hanem arról hogy aki ilyen apróságon fennakad hogy a partnere nem változtatta meg az állapotát, az kétlem hogy korban ennél több lenne. De ha mégis, akkor az érzelmi szintje egy ált isk felsősével vetekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!