Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a mai fiatal fiúk nem képesek normálisan udvarolniegy lánynak? És kb. elvárják h a csaj nyomuljon és h buliban egyből lesmárolhassák.
Ha ilyen szép lány vagy, akkor biztos van több 100 udvarlód. Miért legyek én a 101.? Azzal sem tudnék kitűnni ha cigánykereket vetnék és közben tüzet okádanék...
Miért nem magad választasz? Ennyi erővel én is kérdezhetem, hogy a "a mai lányok miért nem képesek egy férfit normálisan ELCSÁBÍTANI" ????
Szóval majd letepernek, de nem mernek kezdeményezni?
Tisztázzuk már ezt a dolgot már ha lehet. Mit vársz mit tegyen első lépés címén a szerencsés delikvens, hogy elnyerje a kegyeidet? Akkor tudunk esetleg valamit javasolni, veled együtt öklöt rázni, netalántán közölni azt a sajnálatos tényt, hogy az elvárásaid és a valóság között sajnos nincsen koherencia.
A szép nők a bőség zavarában mást se tudnak csinálni, csak védekezni folyton.
Ezért lesz jó nekem egy "csúnya" arcú, csinos, de szép lelkű lány :P
Szerintem nem így van. Egyébként meg miért csak a lányok várják el, hogy rájuk másszon valaki? Én támogatom a magabiztos lányokat és az ő kezdeményezésüket. Sehol nincs megírva, hogy a kezdeményezés a férfi dolga. Egy nő se döglött még bele, ha elsőként nyitott egy pasi felé.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!