Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell egy jó nőt megtart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy jó nőt megtartani? Mi a kulcsa hogy megtartsd?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és csúnyaságom, kövérségem miatt sose volt még barátnőm. Most összejöttem egy nagyon csinos szép nővel. Kicsit hihetetlen, de velem van, valahogy mégis megszeretett. Félek hogy elhagy, megcsal. Mivel sose volt senkim ezért nem tudom mit kell ilyenkor tennem, hogy megtartsak egy nagyon csinos jó nőt.
2013. aug. 25. 16:20
1 2
 11/18 anonim válasza:
a kulcs szóból --> a kulcs a nőkhöz című könyv jut eszembe érdemes elolvasni és megtudod a választ
2013. aug. 25. 16:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Mindenki írja, hogy "pénz pénz pénz, csak azzal lehet megtartani egy jó nőt", nos, szerintem valamit kifelejtettek...

Ha piszok jó vagy a szexben, akkor felállni se tudna az ágyból, nemhogy más férfihoz odamenni :D

2013. aug. 25. 16:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos mivel még szűz vagyok ezért korán fogok sülni szerintem.
2013. aug. 25. 16:56
 14/18 anonim ***** válasza:

13 Figyelj csak, ha egy intelligens nőnek ezt igy benyögöd, akkor egyet biztosan fog tudni, hogy nem vagytok agyilag egy szinten.

Nem mondták még neked, hogy az orgazmusra ezt a szót amit te használsz, csak a primkók használják?

2013. aug. 25. 16:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért készitsd fel magad rá. Mertha talál egy helyesebb jópasit, valószinű hogy dobni fog.
2013. aug. 25. 16:58
 16/18 anonim ***** válasza:
szeretgesd:)
2013. aug. 25. 17:30
 17/18 smallR válasza:
adom a 16:25 véleményét, Pénz beszél sokszor!:)
2013. aug. 25. 19:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Magas, helyes, sportos férfiak ugyan így érzünk a lelkünk mélyén.. Tudod, Hobo - hajtók dala..

Nem szabad hogy eluralkodjon ez az érzés. Egyrészt legyél jó az ágyban, legyél kedves és figyelmes a mindennapokban, add meg neki érzelmileg és testileg is azt, amit más nem..

És élvezd amíg lehet, mindig tudni kell hogy semmi sem tart örökké. De nagyon nagyon sokáig tarthat valami.. :) Mint az élet. :)

2013. aug. 26. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!