Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha lefoglalt 2 jegyet a moziba? Nemrég szakítottunk.
Figyelt kérdés
Én írtam ki múltkor azt a kérdést, hogy "szakítottunk és nem találom a helyem a világban".
Ma kaptam tőle egy emailt, hogy holnap estére lefoglalt 2 jegyet az egyik filmre amit meg akartunk együtt nézni.
(Elküldte azt az emailt, amiben visszaigazolták neki a jegyfoglalást). Ez már a békülés jele lenne?
2009. okt. 30. 15:15
1/15 anonim 

válasza:

hm ez nagy aranyos tőle.biztos újra együtt lesztek..remélem kis dolgon kaptatok össze.hajrá!ja és csini legyél!
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. okt. 30. 15:27
3/15 anonim 

válasza:

ez valóban nagyon édes dolog! sok sikert neked!!!
4/15 anonim 

válasza:

Miért volt a szakítás,mert az nagyon nem mindegy.Olyan pedig nincs,hogy valaki nélkül nem lehet élni.Dehogynem lehet!!Aki igazán őszintén szeret az nem hagy el soha,ezt jegyezd meg!Egyébként most ugrasz neki mint egy pincsi,aki alig várta,hogy végre figyelemre méltassák?Nem megalázó ez?Bocsi,de olyan sok a buta nő ezen az oldalon,aki pasik lábtörlője,és itt nyafog tanácsért,de csdak azt fogadja el,hogyha azt írják neki haygja csak magát megalázni semmibe venni mert ez természetes.Nem tudom nálatok mi volt,nem fejtetted ki.De belőlem nem csinált volna egy pasi sem hülyét akit akkor dob el mikor kedve tartja,és akkor rángat elő amikor eszébe jut.
5/15 anonim 

válasza:

Na latod, mar hianyzol is neki! Csak most nem tudom, hogy mi a legjobb megoldas. Azonnal ugrani, vagy azert valahogy huzni az agyat? Melyikotok veszett ossze a masikkal?
6/15 anonim 

válasza:

Menjél! Aranyosak vagytok! Repülj! Nincs ebéd kanálcsörgés nélkül!
7/15 anonim 

válasza:

Nehogy elkezdj most agyalni! Menj, és szeressétek egymást!
8/15 anonim 

válasza:

A tipikus szőnyeg alá söprés esete, megpróbálja elmismásolni a szakítást.
9/15 anonim 

válasza:

Előttem is elegen bíztattak, de melléjük állok! Sztem is nagyon kedves dolog ez tőle, menj el nyugodtan, ne komplikáld túl és minden rendben lesz:).
10/15 anonim 

válasza:

Olyan butaság a nőknek azon szokása, hogy ha nincs baj, csinálnak. Ha most végre kibékültök, minek kéne lekezdeni taktikázni? Hogy végleg tönkre tegyél mindent?
Ez nem a jele, hanem ezzel szent a béke.
Aki nem tud összeveszni, s kibékülni, az maradjon magának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!