Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » CSak szerintem értékelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSak szerintem értékelik többre a nők a lelki dolgokat, mint a testiséget?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy ha azt mondom, hogy nagy a farkam, nem hat meg senkit.

De ha a lelki ügyeimről, hogy mennyire tudok szeretni, az sokkal jobban hat a nőkre.

ÉS jobban akarnak egy kedves, jó lelkű srácot, mint egy bunkót.

2013. aug. 25. 12:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Azt hiszem akkor nem vagyok tipikus...

Mert én első lépésben, még az összejövés elött, a randik alatt meg akarom ismerni a másikat alehető legjobban.

Aztán ha ez megvan, és össze illünk, akkor sem hagyom abba, a legutóbbi kapcsolatom 4 éves volt, és teljesen kiismertem a partneremet, tudtam minden titkát, minden érzését, ami benne volt.

Ezt a mértékű odafigyelést mondhatni ki kell érdemelni, bár ez így nem pontos, de valami olyasmi.

NA meg ami a másik, vagy már sokadik, hogy mindenkinek kell egy kis magánszféra, amit nem kell bántani.

Én ezt megkövetelem, és meghagyom a másiknak is.

Én pl szeretek konzolozni, nekem az az egyik hobbim, a másik a gyúrás. És nem árt, ha ezeket hagyja a másik normális mértékben csinálni, nem kell miatta hanyagolni ezeket.

2013. aug. 25. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!