Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjam fel, vagy még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel, vagy még lehet jövője? (távkapcsolat)

Figyelt kérdés

Nemrég interneten keresztül megismerkedtem egy sráccal.

3 hónap chatelés után eldöntöttük, hogy találkozunk.

Két hetet töltött nálunk, életem legszebb két hete volt.

Minden olyan tökéletes volt vele, mint még egy kapcsolatomban sem azelőtt, úgyhogy eldöntöttük, hogy megpróbáljuk a távkapcsolatot.

(Nem hivatalosan június óta vagyunk együtt, hivatalosan augusztus közepe óta-akkor találkoztunk először személyesen)

Az egyedüli gond csak a távolság. 1500km-re lakunk egymástól.

Legközelebb decemberben tudnánk találkozni, mivel én jelenleg nem tudom megengedni magamnak anyagilag, hogy csak úgy utazgassak, ő pedig más dolgokkal lesz elfoglalva.

Nagy lelkesedéssel vágtam bele ebbe az egészbe egészen addig, amíg egy barátnőm el nem oszlatta a lila ködöt a szemem elől.

Szerinte távkapcsolat nincs, főleg nem ilyen távolságok mellett.

Azt mondta, inkább szakítsunk, minél előbb, annál jobb, mivel egy 26 éves férfinek már vannak bizonyos igényei, és nem várhatom el tőle, hogy kibírja szex nélkül decemberig.

Szerinte inkább hagyjam menni, hagy találjon egy közelebbit, egy jobbat.

Szerinte ugyanis nem illünk össze.

Az ő barátai egytől egyig támogatják a kapcsolatunkat, az enyémek közül 1-2 kivétellel szinte mindenki ellenzi.

Mert hogy mit keres egy jóképű,művelt, egyetemet végzett, gazdag zenész egy hétköznapi (leendő egyetemista) lány mellett?

Több barátnőm is egyszerűen elmondott mindennek, majd megszakította velem a kapcsolatot, miután megtudták, hogy vele járok. Mert hogy simán kaphatna jobbat is, miért éri be velem.

Kinek mi a véleménye?

19L, 26F

2013. aug. 25. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Barátnők?

Kérlek màr..sza*d le őket..

Ki a fontos?

;)

2013. aug. 25. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem megér egy próbát, lehet összejön

ha meg se próbáljátok, bánni fogod később

2013. aug. 25. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem azért lazán kéne ezt venni. én is kefélek egy jófej belga csajt soundon minden évben, csetelünk is, de attól még nem élek cölibátusban az év többi szakában. és tuti h ő is pasizik.

élvezd az időt mikor együtt vagytok, de elköteleződni ilyen helyzetben nonszensz

2013. aug. 25. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Heló!

A fentiek alapján azt le kel lszögezni, hogy nagyon kevés barátnőd volt - leglaábbis azok biztosan nem, akik így viselkedtek. Örülj neki, hogy megszabadultál ezektől a valamiktől.

Én is távkapcsolatban vagyok, az elején az ovlt, aztán 1 évre összeköltöztünk, de msot megint távol vagyunk - nem gondok miatt, így alakult.

Ha valakit szeretsz, akkor a "vannak bizonyos igényei" ökörség szóba sem jön. Ez az egyik legundorítóbb kifogás, amit valaki mondhat - tudom, nem a barátod modnta, de meg kellett említenem. Ahogy észrevettem, ezzel azok jönnek, akik nem is akarnak kapcsolatot, jó eséllyel nem is volt nekik igazi sosem, mert nem akarnak "leragadni", ha pedig nem szexelhetnek heti 10-szer, akkor szinte belehalnak - kár, hogy csak ígérgetik :D.

Ha szeretsz vlaakit, és vele vagy, akkor nincs olyan, hogy szex az egyik mérlegen, a másikon meg a szeretett egyén. Akkor csak egy valami van, a szerelmed. Ha nem így van, akkor az nem kapcsolat, csak valami elcseszett utánzat, amihez bottal sem nyől normális ember.

A fentiek fényében azt mondom, folytassátok, de cska ha úgy érzitek, hogy komolyan a másikat akarjátok. Minden értelemben. Másképp nem lesz értelme. De ha ez megvan, akkor meg mindennél jobb lesz. És ki tudja, mi lesz egy év múlva, lehet, hogy összeköltöztök, ha me gnem megy, "leglaább" tettetek egymásért valamit, és nem kell örökre bánnotok.

2013. aug. 25. 12:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :)

Említettem neki is ezt az "apró" akadályt, azonnal azzal jött, hogy fél év nem hosszú idő, ha pedig mégsem bír létezni nélkülem, akkor egyszerűen eljön egy hétvégére.

Mert hogy amíg az együttesével turnézott, jobbnál jobb csajoktól kapott ajánlatokat koncertek után, és elutasította, mivel akkor is épp párkapcsolatban élt.

2013. aug. 25. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez az. Megint a nők kavarnak. Frankó barátnőid vannak, már ne is haragudj. Mi férfiak mindig biztatjuk egymást, ha egy új lánnyal nehézségek adódnak, de ti? Mit csináltok? Egyből lebeszélitek egymást a nehézségek miatt, mert senkiháziak vagytok valamennyien és képtelenek vagytok harcolni, kicsit megdolgozni a szerelemért. Hallgass csak te is az idióta barátnőidre, akik felhúzták az agyad.
2013. aug. 25. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is, annyi különbséggel, hogy nem vagyok se gazdag, se népszerű :D Viszont távkapcsolatban élek a barátnőmmel már egy jó ideje, így kijelenthetem, hogy ki lehet bírni fél évet szex nélkül. (Meg még többet is.)

Úgyhogy szerintem egy próbát mindenképp megér.

(25F, 19L)

2013. aug. 25. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:
A szerelemben az a szép, hogy az emberek szépen leszärhatják, mit gondolnak mások. Szerintem a "barátnőid" féltékenyek lehetnek.
2013. aug. 25. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Skype, kamera. Igaz, nem olyan, mint szexelni, de jobb, mint a semmi, ráadásul látjátok is egymást.
2013. aug. 25. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!