Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van jövője a távkapcsolatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jövője a távkapcsolatnak?

Figyelt kérdés
2 hete találkoztam egy lánnyal,kölcsönös szimpátia után Facebook-telószám csere.Későbbi beszêlgetések után kiderült,hogy szinte tökéletesek vagyunk egymásnak.Egy baj viszont nagyon beárnyékol mindent,200km-re lakunk egymástól.Szerintetek van értelme a távkapcsolatnak?Trollok Én 16/F,ő 15/L

2013. aug. 22. 10:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a lány tud róla hogy kapcsolatban vagytok?
2013. aug. 22. 10:24
 2/13 anonim ***** válasza:
így h kb. nem is ismeritek egymást, nincsen :S
2013. aug. 22. 10:25
 3/13 anonim ***** válasza:
200 km rengeteg főleg ebben a korban, sajnos nincs sok esélye ennek a kapcsolatnak hacsak nem költözik valamelyikőtök :(
2013. aug. 22. 10:27
 4/13 A kérdező kommentje:
1# Tud róla.
2013. aug. 22. 10:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha valakik valamit nagyon akarnak megoldják.

Mi párommal 240km-re laktunk egymástól mikor megismerkedtünk,(és majdnem 2évig tartott ez az állapot)

Ez 5éve volt.

2013. aug. 22. 10:36
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egy távkapcsolat csak akkor működhet, ha ez egy ideiglenes állapot, és bizonyos idő múlva közel lesztek egymáshoz.

Barátommal Balcsin találkoztunk nyaralás alatt, mi több mint 300 km-re laktunk egymástól, gimi utolsó éve előtt ismerkedtünk meg, 1 évig minden 2. hétvégén találkoztunk, aztán ugyanarra az egyetemre mentünk és koliban most egymás mellett lakunk.

Viszont ti elég fiatalok vagytok.. esetleg ha 2 évet kihúztok, akkor érettségi után a közelében tanulhatnál tovább.

2013. aug. 22. 10:43
 7/13 anonim ***** válasza:
a 200km még nem távkapcsolat:D
2013. aug. 22. 11:01
 8/13 anonim ***** válasza:
A fiatal korból kiindulva érdekes, meg hogy két hete ismeritek egymást DE! Mikor megismertem a páromat rá egy hétre elutazott Angliába. Alig merte elmondani, mert csak a véletlennek köszönhető, hogy megismerkedtünk, de hónapok óta tervezték egy barátjával, hogy kimennek nyárra dolgozni. Tudom, hogy csak nyárról volt szó és nem is voltak kint addig, mert nem lett normális munkájuk, de egy pillanatig meg nem fordult a fejemben, hogy akkor vége legyen, mert 3 hónapra el akar menni. Jó nem teljesen azonos a mi sztorink a tiétekkel, de ha valamit nagyon akartok akkor kár agyalni hogy működhet e. Belebolondulsz ha nem próbálod meg, ha meg nem így érzel akkor lényegtelen..viszont az igaz, hogy idővel közelebb kell költözni így vagy úgy.
2013. aug. 22. 11:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem van értelme :)

én 220 kilóméterre lakom a barátomtól mi mindketten 15 évesek vagyunk és majdnem 1 éve együtt vagyunk. Minden megér egy próbát :)

2013. aug. 23. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:
utolsó, és milyen gyakran találkoztok???
2013. aug. 23. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!