Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudom kiverni a fejemből? Tudom hogy kellünk egymásnak! Veletek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Van egy férfi /nagyon jó batátom/, akivel mindíg annyira jól érezzük magunkat. Rengeteg időt töltünk együtt és mindenben passzolunk. De van barátnője 10 éve. :S Komolyan tiszta szappanopera az egész :(. Egyre jobban szeretjük egymást, de én így nem tudom mit tegyek. Szereti a barátnőjét, de már nem úgy ahogy kéne, és a csaj sem tesz a kapcsolatukért semmit.Várnom kéne, hogy mi lesz a vége, vagy hagyjam? Tényleg úgy érzem, mintha együtt kéne lennünk, csak lehet még nem jött el az ideje?! Én lassan elmarom magam mellől, piszkálom. hogy döntse el mit akar, és ettől még rosszabb az egész.2009. okt. 30. 13:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbálj egy kicsit megértő,türelmes lenni. 10 év az nem kevés...Sőt...Lehetséges, hogy eltávolodtak egymástól, de épp emiatt a 10 év miatt nehéz lehet az elszakadás. Hagyd, hogy előbb lezárhassa magában ezt a kapcsolatot, és várj türelemmel. Ne is nagyon nyúzd emiatt, ezáltal jobb semmiképpen sem lesz Neki.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat. Kezdem úgy érezni, hogy elszúrtam az egészet a hülye hisztijeimmel... Lehet épp ezért nem tudja, hogy mit tegyen :S.
2009. okt. 30. 14:27
3/4 anonim válasza:
írtam Neked privátba, mert eléggé hasonló helyzetben vagyunk, csak más oldalon. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Visszaírtam! :)
2009. okt. 30. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!