Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár szakít, utána miért van az, hogy nem tudnak barátok lenni?
@Femlon:
Ez a baj átlag az emberekkel.
Mindig csak a birtoklás, meg a másik csak az én tárgyam hozzáállás.
Sajnos sok minden van amit nem tanítanak meg otthon és a "népszokásokból" tanulunk meg. Azért az beteg szerintem, hogy egy emberrel, akivel több évet együtt töltesz felejtsd el. :O
Ez olyan, hogy valakinek a szülei elválnak és akkor onnantól ne találkozzanak... Ne látogassa az apa a gyerekét, pontpontpont
Basszus, hát az életem egy részét neki áldoztam és nem működött, kész...
Ott vannak a kutyáink és sok emlék.
Ne legyünk már ilyenek, hogy ha valami nem működik, akkor azt le kell húzni a wc-n.
Ez az embereket minősíti, hogy hogyan tudnak kapcsolatot teremteni és fenntartani.
Nem akarok az exemmel összejönni, meg*nám mint bármelyik másik nőt, de ettől sem kell félteni.
Ott vannak a "gyerekeink" a sok emlék, ami egy barátságot sem tud elrontani, azért mert nem illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!