Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár szakít, utána miért van az, hogy nem tudnak barátok lenni?
Nem mindenki puffogva válik el a másiktól.
Ha puffogva válnak el, lehet benne pl büszkeségi kérdés (csorba esett valamelyik fél büszkeségén).
Ha normálisan válnak el, azért nem lehet barátság, mert eleve más motivációval találkoztak (szerelem), és legalább az egyik fél még érez a másik iránt valamit. Vagy feltörhetnek később is az érzések.
Ha például a szakítás után 2 hónappal úgy akarsz találkozni az exeddel, hogy igyunk egy kávét, és beszélgessünk, folyamatosan emlékek törnek fel, és nem baráti közös emlékek, hanem párkapcsolati.
nekem már kellett szakítás után "barátságot" szimulálni, mert össze voltunk zárva
ő szakított velem, neki ment is a dolog, nekem nem és érezte is rajtam
mindig többet akartam és csak felidegesített azzal, ha jött oda barátként vigasztalni vagy tanácsot adni
most amúgy, ahogy te fogalmaztál puffogunk egymásra, vagyis én rá, mert kiderült utólag, hogy nagyon sokmindenben hazudott
A párommal 6 év után szakítottunk. Ez volt 10 hónapja
Szép lassan kihűlt a kapcsolat, ebben mindketten hibásak voltunk, de ő jobban. :) Teljesen jó kapcsolatban váltunk el.
Pár hónapig nem találkoztunk és kb. mint a régi haverok, úgy vagyunk.
Részemről lezárt a dolog, de ha azt mondja, hogy épp kellek neki egy körre, akkor nem fogok nemet mondani.
Szerintem ez függ a jellemtől, hogy ki hogyan viselkedik a másikkal szakítás után. Az már rég rossz ha valakik haragban válnak el, mert ott valami félresiklott a kommunikációban.
Én át szoktam menni tanítani neki 1-2 receptet, segítek sütni... Ő is segít amire meg kérem, mint a barátok.
26/F
8-9. Csak jelzem, hogy ott biza lesznek még bonyodalmak. Egy kapcsolat akkor van lezárva, hogy 0 a kontakt és a köszönésen kívűl nem beszéltek semmit. Gondoljatok csak bele, hogy egy bizonyos idővel ezelőtt tetszettek egymásnak, leszopta a lány a fiú farkát, smároltak. Ezek nem véletlenek, csak idő kérdése. De Ti tudjátok.
Ha az én barátnőmhöz menne át az exe segíteni, receptekért vagy bármiért és partner benne, segít neki stb, akkor minden kérdezés nélkül szépen fognám és kidobnám a csajt. Halál komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!