Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csapból is a magabiztosság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csapból is a magabiztosság című közhely folyik, mi is pontosan az a magabiztosság?

Figyelt kérdés

Miért van?

Miért nincs?

2013. aug. 24. 08:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Figyelj! Nekem egy egyszerű villszerelő szakmunkás bizonyítványom van. Suli után anno elhagyva a szakmám Most 22 évesen műszakvezetőként dolgozom! Volt merszem lépni egyet és belefogni valami egészem másba. Azóta van jogsim, motorom, autóm és bár még otthon lakom, de már azon agyalok, hol milyen házat szeretnék majd.
2013. aug. 24. 09:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Agyalni én is agyalok rajta.

[link]

Na most azzal hogy fizet valaki egy lakástakarékot azzal még a közeljövőben nem sokra megy..de sajnos 10 év múlva sem túl sokra.

Akinek nincsen párja és családi támogatása annak ez sajnos elég magas mérce.

2013. aug. 24. 09:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Én egy szegény családba nöttem fel most 25 vagyok a szülein annyit adtak amennyit tudtak ami tölük tellet.ács a szakmám a melo mellet elkezdtem maszekolni és más szakirányu dolgokat csinálni mert nem nyugodtam bele h nekem ez jutott mert ilyen nincs olyan az életed amilyenné teszed.utánna egy hátitáskával és egy vadidegen emberrel akit látásbol ismertem kimentem németországba melozni.jelenleg 2 éve vagyok kint de mielött kimentem már akkor vettem autot magamnak lovakat.akarni kell a jot szeretni a jot nem csak ülni önsajnálatot árasztani magadból mert a sültgalamb nem fog berepülni az ablakon.merj álmodni elképzelni ami téged zavar ebbe az egod
2013. aug. 24. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Magabiztosság: Tudod magadról, hogy meg tudod oldani a saját problémáidat. Hiszel magadban, hiszel abban, hogy képes vagy jobbá tenni az életed. Érzed, hogy nem vagy más emberek alá rendelve.

Kb ezt jelenti.

2013. aug. 24. 09:18
 15/17 anonim ***** válasza:
13. Gratula! Érdekes, hogy mennyi tétlen ember van a világon. Viszont aki tesz, megy előre, az gyarapodik bárki is legyen.
2013. aug. 24. 09:21
 16/17 A kérdező kommentje:

Kár hogy csak külföldben lehet gondolkodni.

De már oda sem egyszerű kijut utánajártam ezt jó ha tudjátok, nem egy ismerősöm fázott rá csúnyán és nem azért mert tehetetlenek voltak, szűkül a piac kint is.

2013. aug. 24. 09:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Tisztában vagy az értékeiddel, a hibáiddal is, tudod, hogy kell a legtöbbet kihozni magadból, megállod a helyed az életben, nem esel kétségbe a kudarcoktól, bízol a képességeidben, meg tudod oldani önállóan a problémáidat, ki tudod használni a helyzet adta lehetőségeket, nem félsz az élettől, a világtól.

Nem feltétlenül külső adottság kérdése, a volt barátom nem volt sem helyes, gazdag, sőt...! Mégis akkora önbizalma volt, mint egy ház. Később próbált volna egy srác udvarolgatni, na, ő tényleg jól nézett ki, magas volt, jóképű, nem is rossz anyagi háttérrel, mégsem meg sokszor megszólalni sem a közelemben, nagyon a béka s..gge alatt volt önbizalma.

Elvileg a külső adottságok gyengíthetik, vagy erősíthetik az önbizalmat, de ritkán ezek határozzák meg. Egy valóban magabiztos ember akkor sem sokat veszít az önbizalmából, ha veszít a "szépségéből" és egy önbizalomhiányos, aki javít a külsején, nem mindig tesz szert emiatt valódi önbizalomra, csak esetleg kis plusz bátorságra (kivételek persze mindig vannak).

2013. aug. 24. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!