Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csapból is a magabiztosság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csapból is a magabiztosság című közhely folyik, mi is pontosan az a magabiztosság?

Figyelt kérdés

Miért van?

Miért nincs?

2013. aug. 24. 08:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van illetve azért nincsen, mert képes vagy elfogadni magadat ( ilyenkor van ) vagy nem vagy képes elfogadni magadat olyannak, amilyen vagy ( ilyenkor nincs ).
2013. aug. 24. 08:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű! Meglátsz egy szép lányt az utcán, vagy bárhol. Megtetszik, elindulsz felé, beszélgetsz vele stb.- Az agyad nem rágja át 15-ször, hogy mik a lehetséges végkifejletek, mert a lábad és a szád megelőzik. Szerintem valami evolúciós magyarázata van.
2013. aug. 24. 08:20
 3/17 A kérdező kommentje:

Na igen és ezt nem befolyásolja a külső tényező..?

Mert szerintem bőven..

Akkor milyen belső magabiztosságról beszélnek sokan..?

Ha kaotikusak a körülmények vagy nincs jövőkép az mindent előidéz szerintem csak magabiztosságot nem..

Dühöt csalódottságot viszont igen míg az ember már a végén a saját farkába harap kínjába nem fogadja el önmaga megélt valóságát, akár a nyomort vagy az előnytelen külsőt stb..

2013. aug. 24. 08:21
 4/17 anonim ***** válasza:
Igen, erre hatással vannak a külső tényezők is, de a fejben dől el.Nem akkor fogod elfogadni magadat, amikor látod, hogy már jól nézel ki, hanem akkor, amikor tisztában leszel a saját képességeiddel,gyengéiddel és előnyeiddel.
2013. aug. 24. 08:26
 5/17 A kérdező kommentje:

No meg vegyünk egy példát egy minimálbéres csicska mire alapozza a magabiztosságát, mert odáig még ok, hogy jó esetben van egy vonzalom, de előbb utóbb jönnek a tesztelések, stb.

Egy átlag "jólelkü" bétának tendált férfi ugye elkezd kedveskedni "kapaszkodni" régi szóval udvarolni, de az már ugye nagyon

"ciki és frusztráló taszító" és mire észre venné magát a krapek már rég le van írva.

2013. aug. 24. 08:28
 6/17 anonim ***** válasza:
"Ha kaotikusak a körülmények vagy nincs jövőkép az mindent előidéz szerintem csak magabiztosságot nem.." Nézd, ezt nem így látom. Hiszen például egy állat befogónak aki egy krokodillal birkózik, annak elég kaotikus a körülmény, viszont magabiztosan kell, hogy fellépjen ahhoz, hogy uralja a helyzetet!
2013. aug. 24. 08:31
 7/17 anonim ***** válasza:

"amikor látod, hogy már jól nézel ki," Hát pedig nagyrészt így van.

Amikor már jól érzed magad a bőrödben.

2013. aug. 24. 08:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Én még nem érzem magam elég jól a bőrömben, még sokat változtatnék magamon, de elfogadtam magamat ilyennek és azóta magabiztos vagyok.
2013. aug. 24. 08:42
 9/17 A kérdező kommentje:

Magabiztos mert tudja hogy mit csináljon van rutinja a krokodil befogásában.

De egy élet elkezdéséhez de még végig gondolásához is nagyon nagy fantázia kell.

Egy Férfi Tudja hogy mit akar..

Hmm. Igen jó lenne egy élhető lakhely ahol lehet az embernek saját élete ..

(és nem egy szobabérlésre gondolok mert azt a néger rabszolgák kaptak annak idején annak semmi köze ehhez)

Más tudni hogy mit akar valaki és más tudni azt mit lehet megvalósítani.

Sz*rból ugyanis nehéz várat építeni.

És itt nem a sportkocsiról meg a sok pénzről van szó csak a legelemibb igényekről.

Egy intim szféráról..

2013. aug. 24. 08:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Aki elég talpraesett, az a legnagyobb szarban is életben marad és megtudja teremteni azt, amire szüksége van.Ha valaki kicsit kinyitja a szemét, és most nem fantáziáról beszélek...Akkor meglátja mindenben a lehetőséget és él vele.
2013. aug. 24. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!