Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lefeküdtem egy lánnyal és most jelentkezett hogy terhes. Mit kell ilyenkor tennem?
Figyelt kérdés
Nyaraláson talélkoztam a lánnyal, azt mondta 17 éves szed tablettát, levittem a partra megdugtam. Az egész találkozás tarthatott vagy másfél órát, azóta nem láttam. Már rég el is felejtettem, az apja hívott hogy terhes a lány, (nem is emlkeztem hogy számot cseréltünk, de mindegy), meg hogy megkeres és megöl, vállaljam a következményeket, feljelent meg ilyenek. Meg ráadásul kiderült hogy 17 sem volt még a csaj. Mit kell ilyenkor tennem? Mi az amit kötelező vállalnom?2009. okt. 30. 10:50
21/29 anonim 

válasza:

Nem pazarlok sokat az ellenérzésem kimutatására : hülyevagy
Mindemellett próbáld minél illegálisabban és névtelenebbül körbejárni pontosan milyen is az a cigány család, lehet csak büdös lúzer cigányok és próba szerencse hátha lehúzhatnak egy kis pénzzel...
Lehet nem is terhes a lány, akkor hagyd...
Ha igen, és nem akarod hogy bármi közöd is lehessen hozzájuk menekülj :D
Én futnék a helyedben, még külföldre is.
22/29 cynic 

válasza:

Már megbocsáss, de megérdemled, mert egy fajáruló vagy. Mit kellene tenned? Szerezz be valami önvédelmi eszközt: hordj magadnál pillangót, ha elmúltál 18 (és gondolom már vagy annyi) gázpisztolyt... nem hiszem, hogy lőfegyverekkel fognak ellened menni, hacsak nem valami maffiózó luvnyát fogtál ki. És a legfontosabb: változtass magadon, mert egy jóérzésű magyartól biztos kapnál egy orbitális nagy pofont, amiért egy alsóbbrendűvel közösültél. Én szóltam.
23/29 A kérdező kommentje:
Az alsóbbrendű nagyon értett a közösüléshez! Én nem vagyok rasszista, de ha tudtam volna hogy roma, nem vállalkoztam volna a dologra.
2009. okt. 31. 18:21
24/29 cynic 

válasza:

Ja, szóval nem is TUDTAD, hogy cigány? Na, az már cink, a fajárulós dolgot visszavonom. ;)
25/29 anonim 

válasza:

a csaj a hibás, neked semmi közöd hozzá:)
27/29 anonim 

válasza:

Szerintem 2%-ban a te hibád a gumi miatt szerintem új mobilkártya és beseball ütő de AIRSOFT fegyver se rossz müanyag golyó de fáj és menny keratézni mert ha megtalálnak akkor bunyó lesz de ha tudnak vmit irány a fodrász és ha meg találnak vagy az igazat mondod és reménykedsz vagy tagadsz és abban reménykedsz hogy az új hajad miatt nem ismer fel. Sok sikeret.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!