Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyáron lefeküdtem egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron lefeküdtem egy lánnyal és most jelentkezett hogy terhes. Mit kell ilyenkor tennem?

Figyelt kérdés
Nyaraláson talélkoztam a lánnyal, azt mondta 17 éves szed tablettát, levittem a partra megdugtam. Az egész találkozás tarthatott vagy másfél órát, azóta nem láttam. Már rég el is felejtettem, az apja hívott hogy terhes a lány, (nem is emlkeztem hogy számot cseréltünk, de mindegy), meg hogy megkeres és megöl, vállaljam a következményeket, feljelent meg ilyenek. Meg ráadásul kiderült hogy 17 sem volt még a csaj. Mit kell ilyenkor tennem? Mi az amit kötelező vállalnom?
2009. okt. 30. 10:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy részben a csajszi is hibás, mert hazudott hogy szed tablettát és a korával is hazudott. Ezt miért nem mondtad meg a kedves apucinak?? A te hibás is mert nem húztál gumit annak ellenére sem hogy ismeretlen volt a csaj és nem is beszélve a különböző betegségekről.

Aztán az is lehet hogy csak kitalálták h pénzt vasaljanak be tőled. Mond meg a kedves apucinak hogy a lánya miket hazudott és hogy addig nem hiszed el a terhességet amig nem mutatnak valami bizonyítékot. nőgyógyászati lap, terhességi teszt stb.

Apja megverni nem verhet meg mert lecsukják.

Állj ki magadért, de azt se felejtsd el hogy részben te is hibás vagy.

Ha tényleg terhes a csaj, akkor fizesd ki az abortuszt és levan tudva minden.

2009. okt. 30. 10:55
 2/29 anonim ***** válasza:
60%
Hány éves vagy? Gyerektartást kell majd fizetned, ha már keresel. Meg hát mégiscsak a te gyereked, jó lenne, ha nem apa nélkül nőne fel és tudnád számára biztosítani az apai mintát és szeretetet. Meg persze vedd a nevedre, ha biztos vagy benne, hogy a tied. Ezt nem kötelező.
2009. okt. 30. 10:56
 3/29 anonim ***** válasza:
92%
17 éves nem volt, jó...de gondolom 14 már igen.Szal feljelenthet, max kiröhögik a drága apukát.Miután te azthitted, hogy szed tablettát igazából a lányon volt a felelősség.De azért sztem nem ártana ránézni, hogy nem-e kamu és igazából semmit nem kötelező vállalnod csak az, amit az értékrended megkövetel.
2009. okt. 30. 10:57
 4/29 anonim ***** válasza:
93%
előző vagyok...ja, elveteti a lány? Akkor szerintem álld az abortusz felét. Ne hagyd, hogy csak téged tegyen hibássá az apa, mert a lány is hibás.
2009. okt. 30. 10:57
 5/29 anonim ***** válasza:
98%

Ha valóban tied a gyerek, gyerektartást kell fizetned neki legalább a gyerek 18 éves koráig, vagy ameddig tanul.

Amúgy mivel jelentene fel az apa, úgy mégis? Nem volt gyermekkorú a lány, nem erőszak volt. Te jelenthetnéd fel az apát életveszélyes fenyegetésért, ha már a feljelentéseknél tartunk.

Valóban vállalanod kell a következményeket, hiszen a szex nem így működik, hogy ismeretlennek csak úgy elhiszem, hogy szed tablettát... Nem beszélve a nemi betegségekről, de ez mostmár úgyis mindegy.

Az is lehet, hogy mást csinálta fel a lányt, elképzelem micsoda egy cafa lehet, ha egy vadidegennek szétteszi a lábát. Lehet, hogy csak a nyakadba akarják varrni, de az is lehet, hogy a tied a gyerek. Ha a tied, akkor benézted, fizethetsz, mint a katonatiszt.

2009. okt. 30. 10:59
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát kötelező lesz vállalnod az apasági vizsgálatot, és ha kiderül, hogy te vagy az apja, akkor az apaszerepet, gyerektartást.

Sajnos belementél egy ismeretlen lánnyal az alkalmi szexbe, védekezés nélkül. Persze ebben mind a ketten hibásak vagytok.

Házasodni, arra nem vagy köteles, meg szerintem így ismeretlenül nincs is értelme. Esetleg ha tartanátok a kapcsolatot, és kialakulni valami közöttetek, és a gyerek is a tiéd, akkor még akármi is lehetne. De az esélye megvan annak is, hogy nem te vagy az apja a gyereknek...

Gondolom már elvetetni nem akarja a kismama..

2009. okt. 30. 11:01
 7/29 A kérdező kommentje:
Csak az aprobléma hogy roma a család, nincs abortusz. Törvényesen ki állapítja meg hogy mennyi a gyerektartás? Az apja azt mondja hogy ha megcsináltam mindent én fogok fizetni. Nem tudom kihez kell fordulnom!
2009. okt. 30. 11:29
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Uh, bazz, felcsináltál egy c... kvát... Gratula. Ha megszületik a gyerek, csináltatni kell apasági vizsgáltatot. Ha kiderül, hogy nem a tiéd, a csajnak kell állnia a dns-teszt költségét. A gyerektartás a jövedelem 15-25 %-a között kerül megállapításra, ha tied a gyerek. Amit a bíróság megállapít, annál többet hivatalosan nem követelhetnek. De mivel c. családról van szó, azok úgyis tesznek arra, amit a törvény/bíróság mond, ha ők úgy gondolják, hogy te viszed el a balhét, az se fogja őket érdekelni, hogy a DNS-teszt szerint esetleg nem te vagy az apa.

C. csaj és fogamzásgátló? Te hiszel a mesékben?

2009. okt. 30. 11:38
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

ohhhh, bazz---egy cigót???? eszednél vagy?

szerintem minnél gyorsabban cserélj számot,költözz el mert tényleg megölnek!

te se vagy magadnál? egy cigányt???

2009. okt. 30. 11:43
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

khm..

cigány luvnyát dugni...

Na mindegy.

A többiek már leírták, hogy is megy ez. HA MEGSZÜLETETT a gyerek akkor lehet apasági tesztet csinálni. Ha te vagy az apja akkor onnantól kell gyerektartást fizetned, hogy van fizetésed egész 18 évig.

Ha csak a telefonszámodat tudják (reméljük) akkor villám gyorsan a kukába dobni a kártyát, azonnal titkosíttatni az adatokat a szolgáltatónál és elfelejteni az egészet.

Ha mást is az meleg.

Amúgy ez tipikus cigány lehúzás, én nem lepődnék meg, ha

- Nem is lenne a lányka terhes

- Még ha az is, nem tudják ki az apa, vagy valami szomszéd lovászgyerek aztán csak pénzt akarnak belőled kihúzni

2009. okt. 30. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!