Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyáron lefeküdtem egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron lefeküdtem egy lánnyal és most jelentkezett hogy terhes. Mit kell ilyenkor tennem?

Figyelt kérdés
Nyaraláson talélkoztam a lánnyal, azt mondta 17 éves szed tablettát, levittem a partra megdugtam. Az egész találkozás tarthatott vagy másfél órát, azóta nem láttam. Már rég el is felejtettem, az apja hívott hogy terhes a lány, (nem is emlkeztem hogy számot cseréltünk, de mindegy), meg hogy megkeres és megöl, vállaljam a következményeket, feljelent meg ilyenek. Meg ráadásul kiderült hogy 17 sem volt még a csaj. Mit kell ilyenkor tennem? Mi az amit kötelező vállalnom?
2009. okt. 30. 10:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%
jól ráb*sztál xD elég nagy k*rva lehet a csaj.. szerintem vidd a lángszórót azt irtsd ki őket a p*csába XD
2009. okt. 30. 11:48
 12/29 A kérdező kommentje:
nem tudnak semmit, titkosak az adataim, szerintem csak akkor tudhatnák meg ha feljelentenének a rendőrségen
2009. okt. 30. 11:51
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előttem már ismertették a lehetséges következményeket, sajnos nekem is volt egy ismerősöm aki ilyenbe belekeveredett... azóta úgy él, mit az állat. Szerintem a legjobb megoldás, ha tényleg nagyon gyorsan számot cserélsz és lefelejted az egészet. Egyébként egy városban vagy közel éltek? Ha igen , akkor kínos, mert összetalálkozhattok véletlenül... Mindegy, a fontos, hogy titkosítsd az adataidat, és nagy esélyed van rá, hogy nem keresnek meg, hanem gey másik balekot keresnek!Sok szerencsét!
2009. okt. 30. 12:01
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
HA MEGDUGTÁL CSAK ÚGY EGY C. /DE MINDEGY, LEGYEN AZ BÁRKI/ CSAJT, HOGY AZT SEM TUDTAD VAN-E VALAMI BETEGSÉGE ÉS EKKORA LÚÚÚZER VAGY, HOGY NEM VÉDEKEZTÉL ÚGY KELL!!!!
2009. okt. 30. 12:15
 15/29 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem lenne gusztusom cigányhoz.

meddig szűz a cigány lány?

amíg gyorsabb, mint a bátyja, erősebb, mint az öccse, és az apja még sitten van..

2009. okt. 30. 12:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

megdugtál egy romát óvszer nélkül???? úúúúristen.....az óvszer nemcsak a terhesség ellen van kitalálva, hanem a nemi betegségek ellen is.

a gyerektartást lehet h meglehet tagadni, úgy h te lemondasz a gyerekről teljes egészében.

2009. okt. 30. 13:39
 17/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szép lány volt, nem tipikus roma, csak később jöttem rá hogy cigány, Dzsenifer. De akkor már nem volt visszaút!
2009. okt. 30. 13:52
 18/29 anonim ***** válasza:
86%
akit dzsenifernek hívnak az 100% h cigány :D
2009. okt. 30. 14:02
 19/29 anonim ***** válasza:
94%
Ez szívás. Meg is érdemli az, aki csak itt össze-vissza kufircol.
2009. okt. 30. 14:37
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy a csaj annak idején mit hazudott neki, senki sem bizonyítja. A lány úgy hülye ahogy van.

Neked viszont lehetne annyi eszed, hogyha egy kósza r1bancot másfél óra alatt megdöngetsz aztán otthagyod, akkor gumit húzol a farkadra. Amíg nincs gyerek, addig arra sincs bizonyítéka, hogy te csináltad fel. Addig csak egy X nevű személy van, akivel a lánya kefélt egyet. Bizonyítsa be, hogy nem átbaszni akar. A csaj miért nem beszélt veled, hm?

2009. okt. 30. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!