Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év korkülönbség sok?
Figyelt kérdés
Én 18 vagyok a lány 14 lesz.
Mielőtt jönnének a húúú ugy is csak megd*gni akarod komment
huszárok, előre leszögezem, komoly kapcsolatot akarok.
Köszi a válaszokat.
2013. aug. 23. 18:55
21/30 anonim válasza:
Ez esetben én támogatom a dolgot..... Sok boldogságot!
22/30 A kérdező kommentje:
Remélem úgy lesz, köszönöm :)
2013. aug. 24. 21:16
23/30 anonim válasza:
Remélem tisztában vagy azzal,hogy ezt ti döntitek el és senki másnak köze nincs hozzá. Ha úgy érzed menne,akkor vágjatok bele. Az törjön pálcát feletted,aki hibátlan. ;)
24/30 anonim válasza:
+-ba azért odaírnám: nem árt beszélni a lány szüleivel a szándékaidról,mert lehet,hogy tiltani fogják.
25/30 A kérdező kommentje:
Ha eljutunk odáig biztosan sor fog kerülni a szüleivel való találkozásra és beszélgetésre.
2013. aug. 25. 16:27
26/30 anonim válasza:
Akkor nincs gond. A külsősök véleményére meg sosem szabad adni. Aki arra hallgat,sosem lesz boldog. :)
27/30 A kérdező kommentje:
HA boldogok leszünk nem fog érdekelni. A beszélgetések közben is volt, hogy felhoztam ilyen témát, hogy vannak ismerőseim ahol 9 meg 10 év korkülönbségek vannak, hogy azt mennyire nem értem szerintem 3-4 max 5 év még elmegy de 10 sok. Erre az volt a válasza, hogy szerinte is 5 még elmegy de annál több nem.
2013. aug. 25. 22:18
28/30 anonim válasza:
Hát szerintem a 10 év is elmegy, 30-40 körül fele még több is... nem ez a lényeg itt. Hanem az, hogy egy 13 éves lányról van szó. Még szinte kislány, nem az a probléma hogy 18 éves lenne a barátja, hanem az hogy van barátja. Megállítani nem lehet, én is voltam ennyi idős, tudom. Viszont túl nagy komolyságot kár lenne várni tőle, még ha rendes lány is, nem való 13-14 évesen komoly kapcsolat senkinek, túl nagy felelősség egy "szinte gyerek"-nek.
29/30 anonim válasza:
Elvis Presley 24 éves volt, amikor megismerte a nejét. A csaj 14 volt. Mondjuk az is igaz hogy válás lett belőle :/
30/30 A kérdező kommentje:
Valahogy nem ezek a "Sztárok" érdekelnek,
2013. szept. 11. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!