Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit, mennyire és mennyi időre tett tönkre a szerelmi bánat?
Télen megismertem egy lányt, akibe alig pár hét alatt sikerült beleszeretem. Az a bökkenő, hogy ez viszonzatlan, mert van már neki valakije. Szóval azóta szenvedek.
Képtelen vagyok a dolgomat normálisan végezni. És tényleg MINDENRŐL ő jut eszembe. Ha elmegyek a moziba egy filmre, tuti, hogy ott is lesz egy jelenet, amihez hozzátudom csatolni. Ha elmegyek a boltba, a polcon tuti meglátok valamit, amiről ő jut eszembe. Szinte mindenben megtudom látni. Pedig direkt úgy intéztem a dolgokat, hogy egy ideje ne találkozzunk. Kezdek leépülni.
Elgondolkodok, hogy normális e ez a részemről, hiszen azért nem vagyok már gyerek , nem gondoltam volna, hogy ennyire gyerekesen fogok kezelni egy ilyen helyzetet. Ez inkább tizenévesekre jellemző.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mennyire vagyok ezzel egyedül? Kit mennyire csinált ki egy ilyen helyzet? Egyébként most úgy érzem, talán jobb lenne vele azért találkozgatni, egyszer később hátha lesz valami...szerintetek? Életkort és nemet is írjatok.
Ez igaz. De nem is volt ez bennem annyira komoly, hogy ennyire kibukjak miatta. :) Nem voltam fülig belezúgva, csak megfordult a fejemben ez az.
Mindenki úgy alakítja az életét, ahogy neki jó, én csak azt próbáltam ezzel elmondani, hogy semmi értelme annak, amit csinálsz és annak sem lesz értelme, ha újra találkozgatni kezdesz vele, ha amúgy úgy érezted, nem kellesz neki. Csak magadat teszed tönkre vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!