Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is így tett volna?
Az egyik haveromnak a barátnője eléggé messze lakik, de a napokban egy hétig a közelben táborozott, és 6 nap táborozás után beugrott a sráchoz, aki konkrétan hazaküldte, mert szőrös volt a csaj lába. Egy hónapja voltak együtt a lánnyal, és mind a ketten 18-19 évesek.
Én is lány vagyok, és amikor elmesélte ezt e történetet a fiú, akkor azt mondtam, hogy szerintem szemét volt a csajjal. Amúgy a fiú nem annyira jó pasi szerintem ahhoz képest, hogy ilyen háklis. Szerintem rendes volt a barátnőjétől, hogy beugrott hozzá.
De ha jó pasi lett volna, akkor meg van bocsájtva...?!
Amúgy a srác egy paraszt.
Hát nekem már 3 nap után borostás a lábam, meg nem is lenne kedvem minden zuhanyozásnál borotválni, úgyhogy én is 1 héten maximum 2x szoktam borotválni. Szóval lehet ő is úgy volt vele. És ha így volt akkor tényleg nagy paraszt a pasi.
De nem értem.. a barátnője.. és végre láthatja, és elküldi mert szőrös a lába? .. pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!