Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért magyarázkodik, ha állítása szerint semmi rosszat nem tett?
Figyelt kérdés
Fb-n, vmelyik nap egy vadidegen csaj képét likeolta, februári dátumút ráadásul. Ma meg ismik lettek. Mondtam neki, hogy ez kicsoda, talán ismerkedtem, vagy mi? Ő erre írta, hogy nem, csak a csaj úgy bejelölte. Mondom és erre vissza kell jelölni? Meg írtam neki, nálam szinte semmi képet soha. Erre írta, azért nem, mert már sokan likeolták. És kommenteltek oda. No comment. Aztán a borítóképemet likeolta. Amit persze könnyebb kimagyarázni. Hát én ezt már nem értem...2013. máj. 21. 07:16
1/13 anonim válasza:
Ez a fránya facebook...Figy.Veled van?Érzed,hogy szeret?Ha igen,akkor ne picsogj.Nem kell mindent mindenbe belemagyarázni....
2/13 A kérdező kommentje:
ha annyira szeret, velem töltötte volna az ünnepeket és nem azon a sza.ron lógott volna egész végig!!!
2013. máj. 21. 07:21
3/13 A kérdező kommentje:
nem beszéltek sose, meg csak egy senki a lány. ha van ilyen, nem veszem fel ismerősnek.
2013. máj. 21. 07:25
4/13 anonim válasza:
Ha a (betegesen féltékenykedö) barátnö elkezd kérdezösködni, akkor a szerencsétlen VAGY nem mentegetözik - következtetés: beismerte, hogy bünös, mert NEM tiltakozik, VAGY tiltakozik/magyarázkodik - következtetés: ha nem lenne igaz, akkor nem akarna kimagyarázkodni, tehát bünös.
Szerintem jobb lenne, ha abbahagynád a hülyeségeket, mielött elküld - jogosan - a fenébe.
5/13 A kérdező kommentje:
és az normális, hogy állandóan ilyet csinál, miközben tudja, hogy idegesít???
2013. máj. 21. 08:11
6/13 anonim válasza:
mert szerinted őt nem idegesíti, hogy állandóan baszogatod?
7/13 A kérdező kommentje:
ki mondta, hogy állandóan? betelt a pohár és egyszer szóltam neki szépen!!!!!! egyszer!!!!!!!!
2013. máj. 21. 08:39
8/13 anonim válasza:
És most ezzel mi mit csináljunk? Szakíts ha nem tetszik, úgy sem fog értelmes magyarázatot adni. Kamugép...
9/13 anonim válasza:
Nem normális. Biztosan kamuzik neked össze-vissza. Én is így voltam egy féreggel, aztán olyanokat talált ki, hogy a csaj kérte, hogy lájkolja neki, közben meg Ő futott a csaj után, írogatott is neki facen, hívogatta meg stb. Ne higgy el semmit, mert csak csalódás lesz a vége.
10/13 anonim válasza:
Amúgy meg csak az magyarázkodik, akinek van rejtegetni valója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!