Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátomra hajt az exe? Gyors segítséget,
nagyon félek!
Figyelt kérdés
Barátommal távkapcsiba élünk,hónaponta kb 2 napra együtt vagyunk.Barátom 19 éves,és 16 éves lány vagyok.Előttem volt 3 barátnője is,de egyikkel se volt semmi,még csók sem,csak az első barátnőjével találkozott.Azért lett vége mert a csaj az "ölelni"-t "ölni"-nek olvasta.Most kb 3 hete bejelölte a barátomat...A barátomnak minden exe fent van és nagyon zavar,mert már próbálták tőlem elvenni a barátomat...Most az első csaja próbálkozik...Olyanokat ir a pasimnak hogy "örökre a szívembe zártalak" meg hogy örökre a szíve csücskében van...Nagyon féltékeny vagyok,igazából magamban nem bízok,és félek hogy a csaja visszaveszi...a barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk :( és mindent együtt csinálunk (amikor itt van),nagyon sok dologban hasonlitunk,mondhatni tökéletesek vagyunk egymáshoz.Érzésvilágra is nagyon hasonlóak vagyunk.Csak ő kicsit lazábban veszi a dolgokat ezen a téren...hogy fogadjam el magam?Hogy tudassam magammal hogy én igenis jó vagyok a barátomnak és csak én kellek neki?Mert így van hogy csak én kellek neki,meg sok mindenen keresztül mentünk már,és ha eddig is kitartottam akkor mindig is kifogok mellette állni.Ő is megbízható,szerény és kedves,komoly gondolkodású.Csak ő is önbizalomhiányos.Remélem nem szeret ki belőlem :( mit tegyek hogy ne történjen meg??Csak NORMÁLIS válaszokat!!Nagyon kétségbe vagyok esve!! :'(
ha szeret akkor nem hagy el,ha meg nem akkor meg akár meg is feszülhetsz.
2013. aug. 23. 18:23
2/8 anonim válasza:
1-esnek igaza van.
Egyébként szerintem ha megértő a srác, akkor meg is kérheted őt, hogy törölje, vagy tiltsa le, de ne rohand le vele.
2013. aug. 23. 18:25
3/8 anonim válasza:
miféle nő fut egy pasi után?
annyir is érnek.
ha ezt a baratod is belatja, akkor nincs miért aggódnod.
2013. aug. 23. 18:32
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hasznos tanácsokat :)
De hogy mondjam el neki hogy engem nagyon zavar és féltékennyé tesz,hogy tartja velük a kapcsolatot?Mert amikor múltkor kértem hogy törölje ki a 2.-dik exével való képek alatti enyelgéseket akkor is kicsit rossz volt neki,vagy hogy mondjam,szóval hogy mondjam el neki?Hogy kérjem meg rá? :(
2013. aug. 23. 18:37
5/8 anonim válasza:
vagy kitörlöd, vagy szakítunk. engem zavar, fogd fel! ennyi.
keményel kell lenned, ha porazon akarod tartani.
2013. aug. 23. 19:04
6/8 anonim válasza:
Off: Távkapcsiba... anyám, most tör ki a frász... 5ös, neked se volt még párkapcsolatod, mi? Ezzel csak rontanál a helyzeten...
On: Az előttem szólóknak igaza van, ha szeret, akkor hűséges marad. De azért mindenképpen zavarna is a dolog, beszéljétek meg, de ne fajuljon veszekedéssé :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!