Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget szeretnék?
Te vagy hisztis rinya bella az alkonyatból?
Túl sokat foglalkozo lezzel, és még rá is teszel egy lapáttal. Szinte saját magadat teszed bele.
Hasonlóan jártam én is. fél éves volt a kapcsolat és én szakítani akartam, a fiú elengedett. Sokáig reménykedtem, hogy észbe kap és ír nekem, hogy menjek vissza és szeret, de nem tette meg azóta sem. Egy éve ennek. A szakításra 4-5 héttel randizgatni kezdtem, hogy felejtsek. "Szerencsémre" kifogtam egy tisztességes és rendes fiút, így sajnos 2 hét után megmondtam neki, hogy ez nem fog menni, mert a volt kedvesemet szeretem. Majd két hónappal később megint megpróbáltuk, és akkor össze is jöttünk, de megint eltelt két hét, és megint visszatáncoltam... Aztán ettől kezdve 4 hónap után találkoztunk és akkor 1 hónap szerencsétlenkedés után (a részemről persze) összejöttünk és még mindig együtt vagyunk :)
Nehéz egy kapcsolat vége, ha még mindig szeretjük azt, akit elengedtünk/elhagytunk. Te is tovább fogsz lépni. Nekem fél év kellett hozzá, remélem neked kevesebb ;)
De adj időt a szívednek mindenképpen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!