Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott a férjem, mit csináljak?
Ne akadj már ki ezen ennyire...
Valószínűleg te is mindig teljesen őszinte voltál vele. És attól hogy a címlistán ott van a neve az nem azt jelenti hogy elmegy/el tud menni. Meg az a szerelem már elég régen lehetett...
Ha jól értem a férjed eddig összesen kétszer pattintotta le, és legutóbb 8 éve látta. És te láttad az elmúlt 8 évben?
Olyan mintha attól félnél, hogy elmegy, meglátja a szuper karriert befutott, vékony, szexi, jól ápolt (fodrász, kozmetikus, műkörmös), jól öltözött, kedves exbarátnőjét. Ezzel szemben otthon "csak" egy gyesen tengődő 2 gyerekes anyuka várja. (akinek az a munka, hogy otthon 0-24-ig robotol a háztartással és a gyerekekkel)
Szerintem semmi okod aggódni. Nem biztos, hogy elmegy, nem biztos, hogy ma is olyan jó nő, és ha a férjed akart volna tőle valamit, 8 év alatt már megkereshette volna.
És ott van a két gyerkőc. Minden intelligens ember mérlegel, hogy valami megéri-e a kockázatot. Szerintem az ő esetében nem.
Na majd mindjárt jön egy olyan kérdés, hogy "szerintetek megkérjem a férjemet, hogy ne menjen el az évfolyamtalálkozójára, mert ott lesz az a csaj is, akivel 8 éve járt, és félek, hogy lesz vmi..."
Szánalmas, hogy ennyire nem bízol a férjedben... Mert ez bizalmatlanság.
27L
Ne hisztizz már.
Elég hihetetlen, hogy sosem voltál féltékeny, ha most egy majd' egy évtizeddel előtti nőre vagy az. Családot alapított veled, a leírásod szerint nem egy link, szemét alak, a nőt egyszer el is küldte, mit akarsz még?
És nem is biztos, hogy hazudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!