Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudott a férjem, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott a férjem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
évfolyamtalálkozója lesz a férjemnek,e-mailben szervezik.megkérdeztem hogy ott lesz-e az az évfolyamtársa,akivel évekig járt,nagy volt a szerelem,de már évek óta nem találkoztak.azt mondta nem.én később megnéztem a címlistát és rajta volt a csaj,tehát ott lesz.Miért tagadta le????fellángolhat még köztük valami ennyi idő után,vagy felesleges aggódnom?DE AKKOR MIÉRT TAGADTA LE???most mondjam neki hogy ne menjen el?Szerintetek?

2013. aug. 23. 15:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
én eddig bíztam benne,teljes mértékben.nem voltam féltékeny se,soha.ezért nem értem miért kellett hazudnia.
2013. aug. 23. 15:22
 12/24 anonim ***** válasza:

Ne akadj már ki ezen ennyire...

Valószínűleg te is mindig teljesen őszinte voltál vele. És attól hogy a címlistán ott van a neve az nem azt jelenti hogy elmegy/el tud menni. Meg az a szerelem már elég régen lehetett...

2013. aug. 23. 15:23
 13/24 anonim ***** válasza:
meghúzza a csajt szerintem...
2013. aug. 23. 15:29
 14/24 A kérdező kommentje:
nyolc éve ért véget,a férjem szakított a lánnyal mert az megcsalta.aztán mi összejöttünk,akkor még egyszer próbálkozott a férjemnél,de ő elküldte.Azóta a csajszi EU-s szakértő,én meg egy 2 gyerekes gyeses anyuka.Szóval igen, tartok ettől a találkozástól...
2013. aug. 23. 15:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs okod az aggodalomra, bár nem ismerem a férjed. De, ha tényleg ennyire zavar a dolog, akkor kérd meg, hogy ne menjen el, bár nyilvánvaló, hogy ez inkább neked lesz kínos. Viszont, ha tényleg meg akar csalni vele, arra máskor is lenne lehetősége. Inkább próbálj megbízni benne, még ha nehéz is.
2013. aug. 23. 15:32
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a férjed eddig összesen kétszer pattintotta le, és legutóbb 8 éve látta. És te láttad az elmúlt 8 évben?

Olyan mintha attól félnél, hogy elmegy, meglátja a szuper karriert befutott, vékony, szexi, jól ápolt (fodrász, kozmetikus, műkörmös), jól öltözött, kedves exbarátnőjét. Ezzel szemben otthon "csak" egy gyesen tengődő 2 gyerekes anyuka várja. (akinek az a munka, hogy otthon 0-24-ig robotol a háztartással és a gyerekekkel)

Szerintem semmi okod aggódni. Nem biztos, hogy elmegy, nem biztos, hogy ma is olyan jó nő, és ha a férjed akart volna tőle valamit, 8 év alatt már megkereshette volna.

És ott van a két gyerkőc. Minden intelligens ember mérlegel, hogy valami megéri-e a kockázatot. Szerintem az ő esetében nem.

2013. aug. 23. 15:57
 17/24 anonim ***** válasza:

Na majd mindjárt jön egy olyan kérdés, hogy "szerintetek megkérjem a férjemet, hogy ne menjen el az évfolyamtalálkozójára, mert ott lesz az a csaj is, akivel 8 éve járt, és félek, hogy lesz vmi..."

Szánalmas, hogy ennyire nem bízol a férjedben... Mert ez bizalmatlanság.

27L

2013. aug. 23. 16:05
 18/24 anonim ***** válasza:
Bocs, de te kémkedsz a férjed után, belenézel a levelezésébe és MÉG TE VAGY FELHÁBORODVA? Hát én úgy rúgnálak p_csán, hogy a válóperes ügyvédig repülnél. Még hogy ő a "tipikus férfi"? Te vagy a sunyi, féltékeny, szemét nő.
2013. aug. 23. 16:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Ne hisztizz már.

Elég hihetetlen, hogy sosem voltál féltékeny, ha most egy majd' egy évtizeddel előtti nőre vagy az. Családot alapított veled, a leírásod szerint nem egy link, szemét alak, a nőt egyszer el is küldte, mit akarsz még?

És nem is biztos, hogy hazudott.

2013. aug. 23. 16:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Nálam ilyen hazudozás nem fér bele. Én szimplán rákérdeznék, hogy miért nem mondott igazat. Értelmes, felnőtt emberek közt nehogy már ne lehessen ilyesmiről beszélni! A hiszti is gyerekes, a titkolózás is gyerekes.
2013. aug. 23. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!