Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek, ha a férjem...

Mit tegyek, ha a férjem hazudott nekem?

Figyelt kérdés

Nem megcsalt. De 2 és fél évig azt hazudta, hogy iskolába jár a suli mellett. Én többször rákérdeztem, mert én is lediplomáztam és tudom, milyen az ha valaki tanul, de azért erre nem gondoltam. Hogy még be sem járt órákra, semmi.

Elszomorít, mert hazudott. A többi nem érdekel, de az hogy hazudott az a legrosszabb.

És nem tudok még rendesen sem beszélni vele, annyira bánt a dolog. Gyerekünk is van és 10 éve együtt vagyunk, szép és jó a házasságunk. Ez most egy kicsit nagy pofon volt.

2010. júl. 21. 15:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég gáz!!! Hol volt amikor azt mondta hogy suliba megy???? Kérdezd meg tőle hogy mire volt ez az egész jó! Ja és adjon elfogadható magyarázatot arra hogy merre járt míg te azt hitted hogy suliban van......
2010. júl. 21. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem értem mire volt jó neki hazudnia,hiszen úgy is ki kellet volna derülnie, egész életében csak nem járhat iskolába.
2010. júl. 21. 16:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem az érdekelne, hova járt suli helyett.

Egybként lebukott vagy bevallotta? Ez se mindegy teljesen.

2010. júl. 21. 16:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Fúú, én ezt nem biztos, hogy meg tudnám bocsátani! Ha velem ilyen történne, szerintem nem maradnék vele!
2010. júl. 21. 16:03
 5/15 A kérdező kommentje:

hát ez az. Hogy hülyének nézett. És olyan dedós dolog és szívem szerint óriásit röhögnék, de közben bőgnék is!

Büntetném, de nem a gyerekem....

2010. júl. 21. 16:04
 6/15 A kérdező kommentje:

elválni nem fogok. Nem rossz ember, csak a szüleinek nagyok az elvárásai és nem mer ellenszegülni, de ez más tészta.

Az érdekel, hogy merre volt, de tuti valami internet kávézóban olvasta a sport híreket....el tudom képzelni, hogy tényleg ezt tette.

2010. júl. 21. 16:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

HÁt nagyon fontos lenne megtudnod, hogy miért. Játszd el a sértődöttet, bár biztos nem kell, és kérdezd meg, hogy miért hazudott. 2,5 évig hazudni, és hazugságban tartani valakit az azért nem piti dolog.

Nem azt mondom, ha értelmes magyarázatot ad rá,pl. hogy nem akart hülyének tűnni melletted, vagy elkezdte csak abbahagyta és nem merte közölni az elején, hát akkor meg lehet bocsájtani, bár ezek sem valami értelmes magyarázatok, de legalább kézzel fogható. Azért tartsd szem előtt, hogy a párod és szereted őt,de derítsd ki, hogy miért nem bízott benned vagy magában annyira, hogy elmondja.

2010. júl. 21. 16:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi. Most olvasom. A szüleinek nagyok az elvárásai.

HÁt erről van szó! Meg akart felelni.

Ezek szerint a szülők is úgy tudták, hogy iskolába jár. Tudat alatt nem is neked hazudott, hanem nekik. Mivel a szülőknek nagy az elvárásuk, ezért azt gondolhatta, hogy mindenkinek az, így neked is.

2010. júl. 21. 17:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt akartam írni, mint az előző 77%-os :)

Nem akart ő megbántani téged, sőt! Egyszerűen csak szégyellte magát előtted, hogy nem képes elvégezni egy sulit, és ez így könnyebb útnak tűnt. Szerintem most még szarabbul érzi magát, hogy még hazudott is. Üljetek le, beszéljétek meg, mert szerintem igen nagy kisebbségi komplexusa van. Úgyhogy ha bedurcizol, vagy veszekszel, vagy nem szólsz hozzá, még sokkal szarabbul fogja érzeni magát. Tudom, hogy neked sem könnyű, teljesen megértelek, de ha tényleg szép házasságban éltek, beszéljétek meg, aztán fátylat rá.

2010. júl. 21. 17:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Jó válasz :)
2010. júl. 21. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!