Mit tegyek, ha a férjem hazudott nekem?
Nem megcsalt. De 2 és fél évig azt hazudta, hogy iskolába jár a suli mellett. Én többször rákérdeztem, mert én is lediplomáztam és tudom, milyen az ha valaki tanul, de azért erre nem gondoltam. Hogy még be sem járt órákra, semmi.
Elszomorít, mert hazudott. A többi nem érdekel, de az hogy hazudott az a legrosszabb.
És nem tudok még rendesen sem beszélni vele, annyira bánt a dolog. Gyerekünk is van és 10 éve együtt vagyunk, szép és jó a házasságunk. Ez most egy kicsit nagy pofon volt.
Most, hogy aludtam rá egyet, úgy gondolom, hogy nem csak vele fogok beszélni, hanem a szüleivel is...Mivel én a párja vagyok, így szerintem megtehetem, mert a későbbi életünkre ez is kihat, ha 28 évesen is még nekik kell(ene) megfelelni.
Hm, kíváncsi vagyok mi lesz.
Nem értem, hogy mit jelent az, hogy azt hazudta, hogy "iskolába jár a suli mellett"
Most akkor suliban melózik, mint pedellus, de közben mellé is jár, vagy elírtad?
Lehet, hogy a Te diplomád miatt van ez az egész. Hogy szégyelli , neki nincs diplomája. Semmit se tegyél bocsáss meg neki. És ha meg szeretnéd tartani őt, akkor soha se éreztesd vele. Ennyit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!