Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti melyik udvarlót választanátok?
Van 5 fiú,de mind1k másféle.
1,Magas,szőke hajú,vékony,átlagos külsejű inkább olyan aranyos,humoros vicces figura,el lehet vele lenni mert nagy dumás.De nem egy bulizós fajta bár szeret a haveri társaságban lenni.És állítása szerint hűséges típus.
Asszem eladóként dolgozik valahol,de azért nagyobb tervei vannak.
2,Középmagas,hosszú barna hajú,erős testalkatú kicsit vadóc,de azért rendes.Bár nem veti meg az alkoholt de van egy jó motorja.Szeret rock koncertekre járni és sokan ismerik.És jó társaság.
Autószerelőként dolgozik de gitározik is.
3,Magas,kopasz,sokat edz és elég sportos,nagyon jóképű.Udvarias,barátságos olyan megnyerő stílusa van és elég okos is szóval lehet vele beszélgetni.Szereti a mozifilmeket a rock zenét és egy kicsit náci is.
Egyetemre jár.
4,Középmagas,vékony,festetthajú EMO-s fiú,olyan átlagos pasi.Állítólag biszexuális de jó humorú,sok hülyeség van benne.Sokat bulizik,nem veti meg az alkoholt és ha jól tudom füvezni is szokott.
Gimnáziumba bukdácsol már pár éve.
5,Középmagas,vékony.Hátranyalt sötétbarna haja van és szép kék szeme.Elég erős arcélei vannak, ami olyan külsőre mint ha egy katonatiszt vagy vmi bérgyilkos lenne.Elég komoly de nagyon udvarias,virágot hoz,bókokkal áraszt el.Nincs sok humorérzék benne de jó társaság mert rengeteg története van és azt úgy adja elő hogy teljesen belemerül az ember.
Nem mondta hogy mivel foglalkozik,csak annyit hogy éjjel dolgozik.

Én olyan vagyok mint az 1. csak barna rövid hajam van, sportos kigyúrtabb alkatom, és munkanélküli vagyok.
Lehetek a 6.?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!