Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti melyik udvarlót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti melyik udvarlót választanátok?

Figyelt kérdés

Van 5 fiú,de mind1k másféle.

1,Magas,szőke hajú,vékony,átlagos külsejű inkább olyan aranyos,humoros vicces figura,el lehet vele lenni mert nagy dumás.De nem egy bulizós fajta bár szeret a haveri társaságban lenni.És állítása szerint hűséges típus.

Asszem eladóként dolgozik valahol,de azért nagyobb tervei vannak.

2,Középmagas,hosszú barna hajú,erős testalkatú kicsit vadóc,de azért rendes.Bár nem veti meg az alkoholt de van egy jó motorja.Szeret rock koncertekre járni és sokan ismerik.És jó társaság.

Autószerelőként dolgozik de gitározik is.

3,Magas,kopasz,sokat edz és elég sportos,nagyon jóképű.Udvarias,barátságos olyan megnyerő stílusa van és elég okos is szóval lehet vele beszélgetni.Szereti a mozifilmeket a rock zenét és egy kicsit náci is.

Egyetemre jár.

4,Középmagas,vékony,festetthajú EMO-s fiú,olyan átlagos pasi.Állítólag biszexuális de jó humorú,sok hülyeség van benne.Sokat bulizik,nem veti meg az alkoholt és ha jól tudom füvezni is szokott.

Gimnáziumba bukdácsol már pár éve.

5,Középmagas,vékony.Hátranyalt sötétbarna haja van és szép kék szeme.Elég erős arcélei vannak, ami olyan külsőre mint ha egy katonatiszt vagy vmi bérgyilkos lenne.Elég komoly de nagyon udvarias,virágot hoz,bókokkal áraszt el.Nincs sok humorérzék benne de jó társaság mert rengeteg története van és azt úgy adja elő hogy teljesen belemerül az ember.

Nem mondta hogy mivel foglalkozik,csak annyit hogy éjjel dolgozik.

2009. okt. 30. 01:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
68%

En a 3. sracot, azert mert jo teste lehet, es mert egyetemre jar. En is szeretek sportolni, es ha edz is es egyetemre is jar, akkor nem lusta fiu.

Ez amugy milyen teszt?

2009. okt. 30. 01:39
 2/34 A kérdező kommentje:

Semmilyen teszt.Ezek az arcok nekem udvarolnak,vagyis 2 már nem(4,2).

Társkeresőn ismerkedtem meg velük aztán találkoztam velük.De még nem választottam közölük.

És kíváncsi vagyok hogy ti kit választanátok.Na persze ez nem befolyásol engem.Csak kíváncsiság...

2009. okt. 30. 01:50
 3/34 anonim ***** válasza:
70%
1 vagy 5
2009. okt. 30. 04:17
 4/34 anonim ***** válasza:
78%

Én a 3assat választanám,mert nekem alapból a sportos testalkatú pasik a nyerők!A vékonyak meg az erős testalkatúaknak semmi esélye nálam!!!Meg az EMO-s fiúknak és a hátranyaltaknak sincs.....XD

20/L

2009. okt. 30. 07:17
 5/34 anonim ***** válasza:
70%
1 vagy 5... de ink. 1... sztem...
2009. okt. 30. 07:40
 6/34 anonim ***** válasza:

hát marha nagy hatással lehet rád mindegyik,ha tőlünk kérdezed meg,melyikkel járjál! XD

Sztem inkább csak haverkodj velük és ha találkozol egy olyan fiúval,aki tényleg megfog és elkezdesz vonzódni hozzá,nem lesz több kérdésed! :)

2009. okt. 30. 08:09
 7/34 anonim ***** válasza:
az 1-es mindenképp,de ha ez nem menne akk inkább az 5-ös
2009. okt. 30. 09:40
 8/34 anonim ***** válasza:
58%

jaj istenem egyik se :D

6,egyetemista,középmagas,barna haj ,szép mosoly,enyhén izmos test,3-4-5ös tanuló,vannak tervei az életével kapcsolatban, :)

2009. okt. 30. 10:15
 9/34 anonim ***** válasza:
80%
Wáááhhh! 2est de azonnal!:D
2009. okt. 30. 10:30
 10/34 anonim ***** válasza:
70%

1 vagy 5 :P azt hiszem..

az emo-k meg a kopaszok nem igazán az eseteim

2009. okt. 30. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!