Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak még a Földön olyan naív emberek, akik hisznek fiú-lány barátságban? Bődületes.
#44:Nem ember,hanem egy utolsó retardált féreg,aki nem méltó arra,hogy embernek nevezzék.Egy utolsó önző büdös ku*va.Egyszer majdnem túltettem magam rajta,próbáltam elfelejteni úgy,hogy nem álltam szóba vele és közöltem is,hogy ne keressen.Erre küldött nekem egy búcsúlevelet.Felhívtam aztán még mindig élt.Aki azzal szórakozik,hogy másoknak beadja,hogy ő megöli magát és ezt 2-3 alkalommal eljátssza 3 hónapon belül,az szerintem nem nevezhető embernek,mert egy nyomorék érzelmi szadista.A másik meg az érzelmi zsarolásai.Ha valami nem tetszett neki,akkor kapásból elkezdett végletekben beszélni.Szerintem aki más emberek érzéseivel játszik az megérdemli,hogy megdögöljön.Régen tényleg szerettem,de minden empátiát kiölt belőlem,amit a fajtája iránt éreztem.
A másik meg,hogy ha megkeresek valakit,hogy összeakarok jönni vele és 2 hónapig még arra se képes,hogy elém tolja a pofáját,aztán elkezdi 2 hét után hajtogatni,hogy öngyilkos lesz,az már nem azért,de menjen a retkes ku*va anyjába.
"Szerintem aki más emberek érzéseivel játszik az megérdemli,hogy megdögöljön"
Nagyon rosszul gondolod. Elég labilis lehet a lány, akinek pszichiáterre lenne szüksége, látszik, hogy nem ura önmagának, nem tehet róla, hogy ilyen.
Ez a véleményem, de hagyjuk is. Ugyis csak duzzogsz.
33as!
Gondolkozz már egy kicsit! Attól, hogy nem tudod a másikról, hogy érez valamit, attól még érez! Lehet tagadja és soha nem mondja el! Ennek ez a lelki háttere. Ezt nem fogjátok fel. Barátságról beszülünk! Nincs olyan, hogy EGYIK FÉL SEM akar semmit. Kérdezz rá majd egyszer őszintén(ha kell legyetek spiccesek), hogy valaha akart e tőled valamit(azért a múltra kérdezz, mert a jelent tagadja!). Majd utána megérted, hogy mi hogy működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!