Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak még a Földön olyan naív emberek, akik hisznek fiú-lány barátságban? Bődületes.
20as. Tényleg nem érted? Saját magadnak mondasz ellent és engem igazolsz, mint itt mindegyőtök. Miért kezdtetek el "barátkozni"? Mert akart tőled valamit. Szerinted kinőtte? Nem, csak beszart, mert már kikosaraztad. Nem kellenél neki? Dehogynem!! Mondom, nyomolj rá, ha nem hiszel nekem! 100%, hogy minimum megdugna ha arról lenne szó, ha tehetné.
Naív vagy. De ez nem baj! A lányok 95% ilyen különben ezzel a témával.
Imádom, hogy a te tapasztalataid miatt naivnak titulálsz mindenkit aki nem ért veled egyet.
És akkor mi van, ha az én esetemet nézzük, ahol nekem barátnőm van, akit szeretek, a másik csajnak meg, akivel csak haverok vagyunk meg pasizási trükköket adok, hogy végre megszerezze a csávót, akibe egy ideje belezúgott.
Most akkor valamelyikünk hazudik, és igazából csak két alibikapcsolatunk van, hogy ne derüljön ki, hogy egymással akarunk kefélni? Ne legyél már primó!
Tök másról beszélsz. Én még annak is szoktam jó tanácsot adni, akit utálok mint a szart.
Az a baj, hogy nem jól értitek amit írok.
Nem beszél tök másról, te vagy teljesen értelmetlen...Az ő esetükben ráadásul még csak a vonzódás sem áll fent.
De jó. tegyük fel, hogy megdugna a fiúbarátom. És ? Ahhoz két ember kell, tudja, hogy ugysem lesz köztünk semmi. Akkor ennek ellenére szerinted miért barátkozik velem??? Meg akkor ez mi ha nem barátság, te nagyon okos?
27es. Félreértettél :D
Nem azt kérdezem, hogy van e fiú-lány barátság, tudom jól, hogy nincs fiú-lány barátság!!
A kérdés arról szól, hogy vannek olyan NAÍV emberek akik HISZnek ebben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!