Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak még a Földön olyan naív emberek, akik hisznek fiú-lány barátságban? Bődületes.
XD XD XD nem lehetsz ennyire hülye!!
Vagy csak szivatsz?
Most őszintén!! Szivatsz vagy tényleg nem érted?
Te nem érted -.-'
Tessék, HA MOST NEM AKARUNK EGYMÁSTÓL SEMMIT CSAK BARÁTSÁGOT AKKOR AZT TE MINEK NEVEZED, HA NEM BARÁTSÁGNAK????
Erre válaszolj, baromi nehéz mi ?-.-'
"tudom jól, hogy nincs fiú-lány barátság!!"
A te olvasatodban talán nincs. Az, hogy neked ilyenben nincs részed, másnak még lehet.
"A kérdés arról szól, hogy vannek olyan NAÍV emberek akik HISZnek ebben :)"
Nekem több mint 8 éve részem van benne. Mint mondtam, ez nem naivság kérdése. 8 éve működik tökéletesen, soha nem akart egyikőnk sem többet a másiktól.
A lány állítólag belém volt szerelmes és még állítása szerint mindig az.Mégis összejött azzal a görénnyel.Rám nem szánt időt,rá igen.Biztos tényleg nagyon "szeretett".
A hülye ku*va.Egyszer elmentek együtt megölni magukat és akkor jöttek össze,mert én azt mondtam,hogy nem érdekel hova megy.Utólag közölte,hogy közösen akartak öngyilkosok lenni.Megsértődött,hogy elküldtem a ku*va anyjába,amiért találkozgat azzal a hülye gyerekkel,akit 1 hónapja szedett össze itt ráadásul.Utána azt kívántam neki,hogy dögöljön is meg.Remélem azóta tényleg öngyilkos lett ő is,meg az a 210 centis kopasz tetű is.Remélem mindkettő elolvassa ezt és magára ismer és felfordul végre,hogy legyen 2 sír,amit lepisálhatok.
nem veled jön össze = hülye ku*va
ok..
#29:Nem azért hülye ku*va,hanem,mert hónapokon keresztül hitegetett és lelki szemetesnek használt.Tartottam benne a lelket,amikor nem volt senkije.Megkeresett,hogy szerelmes belém és megakarja próbálni velem.Erre meg ezt csinálja.Vergődik 19 évesen,mint egy 15 éves tini.
Ráadásul hazudozott össze-vissza.De én voltam a hülye,mert sokadjára is szóba álltam vele.Nem először tartott talonban az a büdös r*banc és b*szta át a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!