Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontanám az életemet, ha 20 évesen gyereket szülnék?
a párom 31éves, tehát értheto, hogy o már nagyon szeretne egy babát. Néha ugy érzem, én is. Viszont 20évesen nem magammal kellene még inkább torodni, szorakozni, stb. ?
Nagyon szeretjuk egymást a párommal,jo munkája,lakás kocsi megvan...tehát háttere lenne a babának
Szia!
Szerintem nem rontanád el az életed, én is 20 éves vagyok és nagyon szeretnék már kisbabát, augusztusban mentem férjhez, de előbb a főiskola.
Szia! Én is 20 éves vok vagyis mostmár 2 hónap mulva 21, de nagyon szeretnék egy babát. Sajnos nincsenek meg a feltételei:( Szerintem örülj h találtál egy ilyen pasit, aki rádásul még gyereket is szeretne tőled!!! Komolyan mondom neked h ne hagyd ki az alkalamat és vágj bele biztos h nem fogod megbánni!!!!!
Sok sikert!
Szia!
Figyelj,nekem van 2 manóm,akiket mindennél jobban imádok!Az első gyermekemet 17 évesen szültem,a 2.at 19 évesen!!!Én nem érzem azt hogy bármi is kimaradt volna az életemből!Ha van egy gyermeked,akkor más nem is kell,mert Tőle mindent megkapsz!:)
De CSAK azért ne vállalj gyereket,mert a párod akarja!Ha mind ketten szeretnétek,akkor hajrá!!!:)))
ez nem törvény h a husz évesek szoraozanak.éljék ki magukat stb...azért mert sok ennyi idős lánymég részegen fentrn éjjel s mindenkivel..khmmm..nekem se hiányzik pedi 21vayok,tanulok dolgozok,párom,család a legfontosabb.nem is jövök ki emiatt a korombeliekkel,de akinek van erkölcs,tudja értékelni azzal igen,idősebbekkel.ugyhogy ha ugy érzed szülj! inkább most mint 40évesen:) sok sikert,örülök h még van ilyen komoly lány mint te:)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!