Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elrontanám az életemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontanám az életemet, ha 20 évesen gyereket szülnék?

Figyelt kérdés

a párom 31éves, tehát értheto, hogy o már nagyon szeretne egy babát. Néha ugy érzem, én is. Viszont 20évesen nem magammal kellene még inkább torodni, szorakozni, stb. ?

Nagyon szeretjuk egymást a párommal,jo munkája,lakás kocsi megvan...tehát háttere lenne a babának

2007. szept. 28. 07:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt igazából te érzed, megértél-e már az anyaságra vagy sem. Nem biztos hogy jó ötlet úgy gyereket szülni ha te még nem akarod. Én úgy veszem ki a soraidból te még nem igazán akarsz gyereket. De ha Ő életed párja akkor mire vársz?
2007. szept. 28. 09:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 18 vagyok most de mire megszületik a babám már 19 leszek:) Az én párom is 31 éves és mi is nagyon szeretjük egymást! Szerintem ha igazán szeretitek egymást akkor nem lehetne akadáj az hogy legyen - e baba vagy sem! Szerintem ne válalj még gyereket ha azzal törödsz hogy magaddal törödj és a bulival...egy 14 hetes kismama:)
2007. szept. 28. 09:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is 20 éves vagyok, és jövő hónapban szülök, nem hiszem, hogy elrontanám az életem. Te tudod, mennyi élményed volt már az életben, na meg gyerek mellett is történhetnek veled izgis dolgok, egyik barátnőm is 20 évesen szült, 3 éves kisfia van, és sosem érezte úgy, hogy lemaradt volna bármiről, így is nagyon aktív életet él, pedig gyerek mellett most ismét dolgozik, és főiskolára is jár. Azt hiszem, egy gyerek többek közt arra is megtanít, hogyan tudod jól megszervezni az életed.
2007. szept. 28. 09:13
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Szerintem nem rontanád el az életed, én is 20 éves vagyok és nagyon szeretnék már kisbabát, augusztusban mentem férjhez, de előbb a főiskola.

2007. szept. 28. 12:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbizol a párodba és Ő is hosszú távra terverzi akkor igen. De ez nem csak rajta múlik hanem rajtad is. Ezt vele is beszéld meg.
2007. szept. 28. 16:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
En is 20éves kismami vagyok es nagyon orulok a picinek,persze mindenkinek megfordulnak ezek a kerdesek a fejében, de ha igazan szeretitek egymast nemlatok akadályt benne, hidd el sokkal tobb oromet fog adni neked a pici mint a disco..
2007. okt. 2. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

Szia! Én is 20 éves vok vagyis mostmár 2 hónap mulva 21, de nagyon szeretnék egy babát. Sajnos nincsenek meg a feltételei:( Szerintem örülj h találtál egy ilyen pasit, aki rádásul még gyereket is szeretne tőled!!! Komolyan mondom neked h ne hagyd ki az alkalamat és vágj bele biztos h nem fogod megbánni!!!!!

Sok sikert!

2007. okt. 2. 16:40
 8/12 anonim válasza:
70%

Szia!

Figyelj,nekem van 2 manóm,akiket mindennél jobban imádok!Az első gyermekemet 17 évesen szültem,a 2.at 19 évesen!!!Én nem érzem azt hogy bármi is kimaradt volna az életemből!Ha van egy gyermeked,akkor más nem is kell,mert Tőle mindent megkapsz!:)

De CSAK azért ne vállalj gyereket,mert a párod akarja!Ha mind ketten szeretnétek,akkor hajrá!!!:)))

2007. dec. 17. 09:31
 9/12 anonim válasza:
Én is 20 éves vagyok, a férjem 28. Nekem is jártak hasonló dolgok a fejemben. Sokat olvastam a neten eről a témáról és már nincs semmi kétely bennem. Engem meggyőzött a sok boldog anyuka/leendő anyuka írása. Mi már hozzá is láttunk a babaprojekthez.
2008. nov. 21. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

ez nem törvény h a husz évesek szoraozanak.éljék ki magukat stb...azért mert sok ennyi idős lánymég részegen fentrn éjjel s mindenkivel..khmmm..nekem se hiányzik pedi 21vayok,tanulok dolgozok,párom,család a legfontosabb.nem is jövök ki emiatt a korombeliekkel,de akinek van erkölcs,tudja értékelni azzal igen,idősebbekkel.ugyhogy ha ugy érzed szülj! inkább most mint 40évesen:) sok sikert,örülök h még van ilyen komoly lány mint te:)

21/l

2009. szept. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!