Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok folyton a fiúkra?
Figyelt kérdés
Mostanában valamiért amolyan fiu maniam van, es fogalmam sincs miert eddig nem volt. Egyszeruen ha pl latok egy sracot elkepzelem hogy milyenek lennenk egyutt, ilyesmik. Remelem suli kozben nem lesz mert a tanulasra akarok koncentralni de nem tudom mit tehetnek hisz 14 vagyok szoval fiatal azert is csodalkozom hogy ilyenekre gondolok. Kerlek ne irjatok olyat h hulye kis 14 eves stb. Koszonom.2013. aug. 23. 10:34
11/12 anonim válasza:
Hormonok.... majd beáll az egyensúly, és akkor ez a dolog is a helyére kerül.... Semmi gáz, de azért ne hagyd, hogy a világ azt a következtetést vonja le rólad, hogy futsz a pasik után.... Az gáz egy csajnak...
12/12 A kérdező kommentje:
Nem nem semmikepp se en nem az a tipus vagyok :D koszonom a normalis valaszokat :)
2013. aug. 23. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!