Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolok folyton a fiúkra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok folyton a fiúkra?

Figyelt kérdés
Mostanában valamiért amolyan fiu maniam van, es fogalmam sincs miert eddig nem volt. Egyszeruen ha pl latok egy sracot elkepzelem hogy milyenek lennenk egyutt, ilyesmik. Remelem suli kozben nem lesz mert a tanulasra akarok koncentralni de nem tudom mit tehetnek hisz 14 vagyok szoval fiatal azert is csodalkozom hogy ilyenekre gondolok. Kerlek ne irjatok olyat h hulye kis 14 eves stb. Koszonom.
2013. aug. 23. 10:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Remélem lány vagy... :)
2013. aug. 23. 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem írok olyant, de Te írd meg a félreértések elkerülése végett, hogy Te fiú vagy e, vagy lány. Nem mindegy!
2013. aug. 23. 10:36
 3/12 viktor123456 ***** válasza:
Masztizz!!!!!! :-)
2013. aug. 23. 10:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye :) szimplán a hormonok;)) én is szoktam ienekre gondolni nyugi 15/l
2013. aug. 23. 10:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt hívják pubertásnak... Ez természetes ne aggódj. :)
2013. aug. 23. 10:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Hormonok minden lánynak előbb utóbb vagy korábban vagy később eljön az a kor amikor megnézi a fiúkat az utcán és egyszerűen kíváncsivá teszi, hogy milyen is lehetne fogni valakinek a kezét megcsókolni stb. Ha olvas egy romantikus könyvet beleborzong a dolgoba átéli stb. Mindannyian így kezdjük majd összejövünk az első parterünkkel az a többségnél csak egy óriási szerelmi csalódás lesz. Majd a másodiknál meg már legalább tudjuk, hogy mit is kéne tennünk és ott már javában jobban alakulnak a dolgok. :)

17/L

2013. aug. 23. 10:40
 7/12 piriiiiii ***** válasza:

Én is nagyon-nagyon remélem, hogy lány vagy.

Ha fiú, akkor csak az időmet raboltad.

Ha lány, akkor: igen, 14 éves vagy, sok mindenhez fiatal, egy komoly kapcsolathoz például még eléggé az vagy (nem mintha én sokkal idősebb volnék...). Viszont az emberben ösztönösen benne van, hogy ebben a korban (aminek a kezdetén vagy) párt keressen, meg hát persze utána is. Tök természetes, érdeklődsz, kinyílik a szemed. Csodálom eleve, hogy ez nálad cask most jött elő, a legtöbb lány már 11-12 évesen felfigyel a srácokra. Persze ez elég komolytalan kamaszs zerelem, de ez is lehet édes. (:

8/12 A kérdező kommentje:
Nyugalom lany vagyok :DD
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem hat nem azt mondtam hogy nem vettem eszre ha egy dogos pasi elment mellettem de most kb csak rajuk gondolok es aggodom hogy ez majd meglatszik a tanulmanyaimban ! De koszonom a kommenteket :))
2013. aug. 23. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Megindultak a hormonjaid. Tiszta biológia. Most még a hormonlökettől erős az érzés, majd lenyugszol. Ez van. :) Természetes dolog. Feszültség csillapításnak masztizz, ha nem akarsz akárkivel jobbra balra szexelni.
2013. aug. 23. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!