Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a baj?
Fogalmam Sincs miért de 3 hete minden este sírva alszok el, ha elalszok. Azon töprengek, hogy semmire se vittem az életben. Igaz hét nővel
Voltam màr, de Nem volt még barátnőm, barátaim sincsenek. A család támogat mindenben, de én nem érzem fontosnak az elismerésüket. Másokéra vágyok. Bűntudatot érzek minden szír szarért és nem vagyok tökős vàltoztatni. 3 éve probàlok felszedni valakit. A szüleim halálra nyaggatnak hogy mikor lesz már csajom, stb... Ebben a tanévben próbáltam a társasági életemre fókuszálni, de nem ment. És még matrmatikából is megbuktam. Tanulhatok egész nyáron. Hogy a fenébe kezdjek hozzá az életemhez. Gimnáziumba járok, Az osztályom egy kupac seg gfej, beképzelt, antiszociális kimaradokmindenből típus. Valaki adjon jelet merre tovább.
Megint 4-es.
Ez tuti??? Mindenki? Minden jó csaj? Nem lehet hogy minden lány akit ismersz, ilyen legyen. Ez még matematikailag is képtelenség. Igencsak a te nézőpontoddal lehet nagy gond. Ja, és attól függetlenül hogy buliznak, nem biztos hogy ilyen dolgokban fetrengenek. Ezt csak akkor tudnád megmondani, ha látnád, vagy ha ők beszélnek erről. Ezt tényleg nem hiszem el, ez nekem is sok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!