Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lehet a baj?

Figyelt kérdés

Fogalmam Sincs miért de 3 hete minden este sírva alszok el, ha elalszok. Azon töprengek, hogy semmire se vittem az életben. Igaz hét nővel

Voltam màr, de Nem volt még barátnőm, barátaim sincsenek. A család támogat mindenben, de én nem érzem fontosnak az elismerésüket. Másokéra vágyok. Bűntudatot érzek minden szír szarért és nem vagyok tökős vàltoztatni. 3 éve probàlok felszedni valakit. A szüleim halálra nyaggatnak hogy mikor lesz már csajom, stb... Ebben a tanévben próbáltam a társasági életemre fókuszálni, de nem ment. És még matrmatikából is megbuktam. Tanulhatok egész nyáron. Hogy a fenébe kezdjek hozzá az életemhez. Gimnáziumba járok, Az osztályom egy kupac seg gfej, beképzelt, antiszociális kimaradokmindenből típus. Valaki adjon jelet merre tovább.

2013. aug. 23. 03:15
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem is azzal van a gond , hogy nem bánok nőkkel hozzájuk méltóan, hanem hogy nincs aki értékelné. Mindenki be ba szva fetreng a spermában és a hányásban.
2013. aug. 27. 00:04
 22/25 anonim ***** válasza:

Megint 4-es.

Ez tuti??? Mindenki? Minden jó csaj? Nem lehet hogy minden lány akit ismersz, ilyen legyen. Ez még matematikailag is képtelenség. Igencsak a te nézőpontoddal lehet nagy gond. Ja, és attól függetlenül hogy buliznak, nem biztos hogy ilyen dolgokban fetrengenek. Ezt csak akkor tudnád megmondani, ha látnád, vagy ha ők beszélnek erről. Ezt tényleg nem hiszem el, ez nekem is sok XD

2013. aug. 27. 02:33
 23/25 A kérdező kommentje:
Ismerek 2-300 embert személyesen. Abból normálisan80-90 lánnyal tartom a kapcsolatot. (heti napihavi rendszerességgell. ) . A60% ku rvásan viselkedik a másik fele meg vagy ronda vagy nem jövök be nekik. Fehérvár szar!
2013. aug. 28. 01:00
 24/25 anonim ***** válasza:
De jót röhögtem ezen az utolsó statisztikán :DDDDDDDDDDDDDDDDD tehát úgy KÖRÜLBELÜL 2 és 300 közötti embert ismersz, és naponta 80 90 lánnyal beszélgetsz.
2013. aug. 31. 00:24
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy rosszul írtam-e vagy a felfogó képességeddel van probléma. Napi,vagy heti, vagy havi szinten.
2013. aug. 31. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!