Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom túltenni magam a szakításon, mit kéne tennem, hogyan tovább?
10 napja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak. Én szakítottam, de bonyolult és felesleges kívülállónak elmondani, miért. Van egy fiú ismerősöm, akinek pont most lett vége a 3 éves kapcsolata, és 3 éve ismerem, de sosem találkoztunk, csak most. Jó, hogy vagyunk egymásnak ebben az időszakban, nagyon jól megértjük egymást, de nem sűrűn vagyunk együtt, hiszen nem tehetjük, és azt hiszem, kezdek megőrülni. Nagyon ki vagyok akadva. Alig eszem, alig alszom, nem tudok semmi szellemi munkát végezni, pedig fontos lenne. Most is csak feküdnék az ágyamon és nézném a plafont, ha nem ide írnék. Nagyon furán fájdalmas ez az érzés, mintha egy üres valami lennék céltalanul. Nem tudom, mit kéne tennem. Már szeretni sem merek, eddig is elkerülő kötődő voltam.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!