Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindíg emlékezne rám? O. o /Több lent/
Arról van szó..hogy tavaly január elején vége lett egy kapcsolatomnak..a lány mindenhonnan tiltott meg minden..
Az egyik haverom szólt hogy meglátta fb-n. Én levagyok neki tiltva..ahhoz képest hogy kb 5 hetes az account..még mindíg emlékezne rám?
Nem értem ezt..miért csinálja?
Ui: Soha nem zargattam..
Csak érdekelt volna hogy hogy megy a sora..
Nemtudom..én voltam az első barátja...nemhiszem hogy azért tiltott mert nem akarja látni hogy boldog vagyok..
Nemtudom..
Nem volt "szép" vége..
Mindössze neten volt képes dobni...mert amúgy szemtől szemben..nemtudom..nagyon szeretett...
Nem vagyok az a zargatós...tavaly nyáron ő keresett meg...bizonygatta hogy boldog nélkülem..erőltette kb..
> bizonygatta hogy boldog nélkülem..erőltette kb
tehát nem az. hagyd a francba és legyél boldog, de ne miatta!
Azért, jó lenne tudni hogy miért ilyen..miért fél egyeltalán rám nézni is..tavaly nyáron..fél órát ha beszéltünk..a beszélgetés végére pedig..szomorú volt a hangja..le is lépett../állítólag ment hozzá valaki/
De nem hiszem..mert hallottam hogy az anyjával beszél..és..hát..mintha zokogást hallottam volna /mielőtt lement/
Szóval szerintetek..szokott rám gondolni? Legalább évente 1x?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!