Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sodor vissza mindig hozzá az élet ha ugysem jövünk össze?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit júliusban ismertem meg,jól elbeszélgettünk az első nap,utána pár nap mulva találkoztunk párszor,volt ölelés mrg csók mindig ott volt ahol én,mindig kapott az alkalmon,hogy hozzám érjen vagy kettesbe legyünk..Összekaptunk és kerültük egymást de facebookon néha beszèltünk...Akárhány olyan fiút sodort elém az élet akivel összeilletünk mindig a srácok mkndták,hogy inkább hagyjuk meg se próbáljuk és ehhez a fiúhoz visszasodort az élet,tegnap a véletlen kapcsán egy társaságban voltunk,az lett belőle mint eddig,mindig beszélt velem,ha elment valahova magával hivott,visszamentunk végig mellettem volt, volt ölelés meg majdnem csók...És nála is ez van,hiába jönnek a lányok egyikkel se lesz semmi és nálam köt ki..De mégse jövünk össze...A volt barátnője ott volt tegnap és beszèltünk,mondta a srác jófej meg minden de ő nem az akire lehet számitani mert őt is megcsalta.....Na én meg azt nem hiszem,hogy pont mellettem változna meg,csak rossz,hogy egy fiúval se sikerül összejönnöm mert meghátrálnak,ehhez a sráchoz visszakerülök és az van mint tegnap.....2013. aug. 22. 15:38
1/3 anonim válasza:
Kislány, keress maadnak egy olyan embert aki téged szeret. De ne harcolj, főleg ilyen alantas eszközökkel-egy másik núővel egy olyan pasi miatt, aki sosem volt a tiéd.
2/3 A kérdező kommentje:
Keresek de nem találok ès véletlenül ilyenkor mindig vele véletlen egy társaságba kerülök..
2013. aug. 22. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!