Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzem vagy ne kerdezzem?
A parom elakar menni pestre januartol...nem beszeltunk szakitasrol...meg egyszer utalt rá h menjek vele...de azota elmult a téma...
No most...megkerdezzem h velemehetek e es epithetem enis ott a jovomet vele...vagy pedig ne,varjam ki hogy ő mondja e vagy sem...
Mert felek ha megkerdezem..megharagszik érte..vagy esetleg mégse akarja hogy vele menjek...SEGITSETEK!!!MIT CSINÀLJAK!!!
És ha megharagszik,hogy tul rámenős vagyok?vagy ha mar nem akarja h vele menjek
?
figyelj
ha úgy érzed hogy tényleg nagyon szereted és el is tudod képzelni hogy sokáig vagy akár örökre együtt legyetek akkor kérdezd meg
de ne ugy hogy " mehetek veled pestre?"
én inkább ezt a formát javasolnám:
"tudod hogy nagyon szeretlek, és szeretnék pestre menni veled"
így nem kérdeztél végülis de kifelyezed hogy miért is szeretnél vele menni:)
de persze csak akkor tedd ezt ha őszintén mondod amit mondasz!
remélem segítettem :) 16f
Nem kerddzte..hanem utalt rá hogy nekemis epitgetni kene a jovomet...szerinte pest nekemis jo lenne..
Ezzel arra utalt h menjek vele? Vagy arra mondta h kezdjek egyedul uj eletet,mert elakar hagyni?
Ha ennyire szereted, akkor valamilyen formában tényleg kérdezd meg (sajna nem tudom én se, h hogy, mert ha konkrétan rákérdezel, lehet, h sarokba szorítva érzi magát). Ez indításnak nagyon jó, amit itt leírtál (vele kelni, feküdni...), ettől még kicsit én is meghatódtam fiú létemre, utána már tuti a dolog.
S nem hiszem, h szakítani akar veled, mert akkor nem hiszem, h ugyanabban a városban akarna látni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!