Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23évesen (fiú) összejönnél egy 17éves (lánnyal)? Vagy ez kizáró ok lenne?

Párom 22 volt, én 16, 4 éve együtt vagyunk. :)
20/N

simán összelehet jönni sztem :) nem hinném hogy gáz lenne.... én 14 éves voltam mikor az exbarátom 19.
Jelenleg 18 vagyok és a mostani párom 25 éves. Amig nem egy 40 éves csávoval akar összejönni egy 17 éves csja addig nicns gond :)

Szerintem ez abszolút nem nagy korkülönbség. Én 18 voltam, a párom 26,5 mikor összejöttünk. Ennek már több, mint 4 éve, és jól megvagyunk.
Gondold végig, mit veszíthetsz? Ha nem jössz vele össze, akkor csak azon agyalnál, hogy mi lett volna, ha.... Ha meg összejössz vele és véletlen nem működik, akkor csak tapasztaltabb leszel tőle...
22/L

Méghogy korkülönbség :D én 16 voltam, amikor anno összejöttem az akkor 34 éves barátommal... 3 éve együtt vagyunk, és még mindig szeretjük egymást. Szerintem nem a koron múlik.
[19, lány]

Barátnőm volt 16 éves, mikor összejött egy 25 éves sráccal, és 4 évig voltak együtt.
Ez a 6 év ilyen korban szerintem már egyáltalán nem nagy különbség, sokan írták, hogy nem lesz közös témátok, ez persze attól is függ hogy a lány mennyire érett..próbáljátok ki ;)

Amikor összejöttünk a barátommal én 16 voltam, ő 24. 3 éve vagyunk eggyütt.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!