Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23évesen (fiú) összejönnél egy 17éves (lánnyal)? Vagy ez kizáró ok lenne?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 21:19
13/30 anonim 

válasza:

Ismerös csaj 14 évesen összejöt egy 20 éves fiúval. 3 évig voltak együt de az utolsó évben nagyon marták egymást. A fiú dolgozott és tulajdonképpen eltartotta a csajt akinek sok hülye kamaszos dolgot csinált. Elég durván mentek szét helyedben meggondolnám.
14/30 anonim 

válasza:

18 vagyok. barátom 23. és teljese jól megvagyunk
működhet
15/30 anonim 

válasza:

apukám 23 volt, anyukám 15. így kezdtek el járni, és már lassal 17 éve együtt vannak
16/30 anonim 

válasza:

Én 26 vagyok de így is összejönnék egy 17 évessel ha tetszünk egymásnak, jó fej meg ilyenek.
17/30 anonim 

válasza:

én 16L vok párom 28...együtt élünk... szal :D ja és imádjuk egymást:P
18/30 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok lány, és 24 éves barátom van. :) És szeretjük egymást, és minden oké. :) Ha van közös téma, és közös érdeklődési kör, akkor szerintem simán :)
19/30 anonim 

válasza:

Szerintem ez nem olyan nagy különbség, jöjjetek csak össze.:)
20/30 anonim 

válasza:

6 év az nem sok ha megnézed... sok 14 éves van együtt 20on akárhány évesekkel... hát 6 év tehát simán belefér. ha van közös témátok, meg elvagytok... sztem jöjjetek össze(ha nincs senkinek se más valakije) sok sikert!:) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!