Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akarhat ténylegesen komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat ténylegesen komoly párkapcsolatot egy 32 éves férfi egy 18 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Ha a lány önálló (külön él,dolgozik, ellátja magát...) akkor láthat benne valamit tényleg egy felnőtt férfi?
2013. aug. 22. 10:34
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
tereld le,hogy neked közbejött valami,ha hiszti nélkül viseli akkor még van esély a komoly dolgokra
2013. aug. 22. 11:54
 22/45 A kérdező kommentje:
Volt már egy távkapcsolatom, na ott is volt,hogy eleinte tényleg közbejöttek dolgok, a találka emiatt elmaradt, na ő kiakadt mindig...:D szóval erre szerintem nem lehet adni...
2013. aug. 22. 11:57
 23/45 A kérdező kommentje:
Ja,amúgy kijelentettem,hogy nem alhat nálam, egy rossz szava nem volt rá. Azt írta megérti.
2013. aug. 22. 11:59
 24/45 anonim ***** válasza:
az egy dolog, hogy nem alszik ott:D és még simán megdumálhat amúgyis. szerintem inkább hagynod kéne, sok ismerősömnek volt már dolga idősebb férfival, és hát tippelhetsz, hogy végződött. de persze lehet a tiéd pont a kivétel, ami erősíti a szabályt, de szerintem nem éri meg vállalni a kockázatot.
2013. aug. 22. 12:02
 25/45 anonim ***** válasza:
Egyáltalán tudsz róla valamit? Mert én - nem vagyok büszke rá- de estem 18 éves koromba ilyen csapdába csak személyesen ismertem meg és utána lett távkapcs. eltelt 10 hónap és szépen smsben dobva lettem a kis naív fejemmel együtt. Később hallottam vissza, hogy hónapok óta kivel mászkált,hova milyen csajokkal, amit mindenki látott és tudott csak én nem.Persze utólag mindenki nagyon okos volt, hogy nem kellett volna. Eléggé szégyelltem magamat ezek után és egy életre megtanultam, hogy azért nyitva kell tartani a szemét az embernek és inkább a realitásokhoz közel keresgélni. De persze ez csak az én véleményem.
2013. aug. 22. 12:05
 26/45 A kérdező kommentje:
Nem dumálhat meg,mert ha úgy tetszik "szabály",hogy nem alhat nálam senki. :)
2013. aug. 22. 12:07
 27/45 anonim ***** válasza:
egyféleképpen deritheted ki,de azért vigyél egy gázsprayt magaddal
2013. aug. 22. 12:07
 28/45 anonim ***** válasza:
de megdumálhat. először látod. fogalmad sincs milyen élőben. na meg ő egy felnőtt férfi. akinek valószínűleg már több veled egykorú lánnyal volt dolga. de hát majd kiderül:D túl naivok vagytok lányok.
2013. aug. 22. 12:10
 29/45 A kérdező kommentje:
Ő is mesél magáról, én is magamról... :)
2013. aug. 22. 12:11
 30/45 anonim ***** válasza:

12:10

"túl naivok vagytok lányok." ...szerencsénkre :D

2013. aug. 22. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!