Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat ténylegesen komoly párkapcsolatot egy 32 éves férfi egy 18 éves lánytól?
Elég valószìnű hogy csak dugni akar.
Te egy tinédzser vagy ő meg felnőtt!Ráadásul többszáz kilométerre egymástól.Hogy gondolhatná ezt komolyan? Szerinted egy 32 éves pasinak megfelel egy távkapcsolat?
Ennyi utazás nem sok egy szexért.Másrészt pont ideális hogy ilyen messze laksz mert nem fogsz utána rohanni vagy rosszakat terjeszteni róla..óvakodj.
Ez vicces lesz! :D éppen ezért kételkedek kissé.
Egyik este unaukoztam, gondoltam keresek valami levelező partnert...van egy csoport facen, oda írtam, hogy beszélgetni szeretnék. Ő is rám írt, majd bejelölt, kb 1hete beszélgettünk és mindig meséltem neki egy srácról, hogy tetszik meg minden... És egyszer oda lyukadtunk ki, hogy milyen jó, hogy így oda vagyok érte... (nem szerelmes voltam, csak...hát értitek...) és aztán szép lassan a végén ott voltunk, hogy nagyon kedvel, hiányzik neki, ha nem beszélünk stb...most pedig szombaton meg akar látogatni, azt írja mindig, hogy hiányzik neki a társaságom...
Jesszus mekkora beetető duma:D
Neked nem feltűnően gyors egy kicsit?
Ez sok mindenen múlik... vannak 32 éves nagyon éretlen pasik, akik a saját korosztályuknak nem kellenek, ezért fiatalabbaknál próbálkoznak.
És vannak érett 32 évesek, akik egy jó numeráért bármire képesek...
Ismerni kéne a pasi körülményeit ahhoz, hogy ezt el lehessen dönteni.
azt írtad "csak" szexért szerinted nem utazna le?:D
nem ismered a fajtánkat.Egyébként nem tudom lehet,hogy komolyak a szándékai de készülj fel rá,hogy mindenki el fog itélni és állandóan kapod a savat a korkülömbség miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!