Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon keveset ír nekem msnen:S Olyan rosszul esik már elmagyarázta hogy azért mert közbe mindent csinál de akkoris. Olyan mintha nem érdekelném. Miért ilyen?
sztem hülyeség is...mi az a ritkán találkoztok? hány naponta?
sztem is elég csak néha msnezni, nem kell mindennap:s inkább 1 szép sms meg telo h halld a hangját többet ér..mind1 idősebb korban már nem fog ez aggasztani:)
nekünk is van msnünk a párommal(24éves vagyok ő 22)de kb hetente 1X beszélünk fél órát, és heti 3napot vagyunk 1ütt(suli, munka miatt)értsd meg őt, és emiatt ne h már veszekedj vele, ezt meg fogja elégelni...nyugi attól még szeret, csak nem mindenki szeret annyira irogatni:s ezt fogadd el, akkkor van gáz ha mással tud beszélni veled nem, de gondolom nem ez van..szal nyugi
Hát szerintem egyáltalán nem gáz h msn-en ugy mnd nem olxyan "Akítv" nekem már lassan másfél éve van barátom és msne-n nagyon ritkán ír inkább élbe szereti kimutatni h mennyire szeret:)eleinte engem is nagyon zavart de aztán rájöttem h tényleg nagyon szeret és azért nem ír mert nem is nn szeret msn-ezni!!Szval nyui
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!