Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom tul tokeletes hozzam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kezdjuk ott hogy o 15 eves en meg 16 ugy erzem hogy nem vagyok eleg jo a baratnomnek. O ennek nem adja a jelet soha. De neki tokeletes alakja van sportol okos szereti a focit es gyonyoru. Meg vicces szoval van humora. Es en meg ugy erzem hogy nem vagyok eleg jo neki mert nincs nagyon kocka hasam meg hasonlo es szerintem meg csak helyes se vagyok...valamelyik nap el mentunk westendbe egyutt es en be mentem a wc re o meg kint lwult az egyik kanapera es egy csavo olyan 18 eves lehetett le ult mele es ott mosolygot ra szoval flortolt vele a baratnom persz egybol elhajtotta de ez is az bizonyitja hogy masok os nagyon szepnek tartjak. Attol felek hogy egyszer emiatt el fog hagyni mert nem vagyok eleg jo neki. Par hete ezt felhoztam neki. De azt mondta hogy neki tokeletes vagyok de en megsem erzem azt:(
2013. aug. 22. 03:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Legyél hálás, nem mindenki kap meg egy ilyen csajt...ha esetleg kidob, akkor megtudod te is, milyenek a nők, ha meg nem, akkor te leszel a szerencsés kivétel aki dicsekedhet...a lényeg hogy hiába rágod a körmöd miatta hajnali 3-kor...legfeljebb annyit tehetsz, hogy nem hagyod kihűlni a kapcsolatot.
2013. aug. 22. 10:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Minek jött volna össze veled, ha nem kellenél neki?
2013. aug. 22. 11:06
 23/23 Pendulum92 ***** válasza:

Nem az a gond, hogy esetleg "nem vagy elég jó" hozzá, hanem az önbizalomhiányod.

Valamit segítesz a helyzeten azzal, hogy félsz? Elmondom neked, csak az életed teszed tönkre az aggódással. Próbálj a jelenben élni, ne a jövőben(az attól való félelemben).

2013. aug. 22. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!