Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom tul tokeletes hozzam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kezdjuk ott hogy o 15 eves en meg 16 ugy erzem hogy nem vagyok eleg jo a baratnomnek. O ennek nem adja a jelet soha. De neki tokeletes alakja van sportol okos szereti a focit es gyonyoru. Meg vicces szoval van humora. Es en meg ugy erzem hogy nem vagyok eleg jo neki mert nincs nagyon kocka hasam meg hasonlo es szerintem meg csak helyes se vagyok...valamelyik nap el mentunk westendbe egyutt es en be mentem a wc re o meg kint lwult az egyik kanapera es egy csavo olyan 18 eves lehetett le ult mele es ott mosolygot ra szoval flortolt vele a baratnom persz egybol elhajtotta de ez is az bizonyitja hogy masok os nagyon szepnek tartjak. Attol felek hogy egyszer emiatt el fog hagyni mert nem vagyok eleg jo neki. Par hete ezt felhoztam neki. De azt mondta hogy neki tokeletes vagyok de en megsem erzem azt:(
2013. aug. 22. 03:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Okeertem amit mondotok hogy ne sirjak emiatt de en nem akarom hogy azert hagyon el mert nem voltam hozza eleg jo
2013. aug. 22. 04:08
 12/23 anonim ***** válasza:
Mindenkinél van jobb. Nálad is. bredpittnél is
2013. aug. 22. 04:09
 13/23 A kérdező kommentje:
Amigy az nagyon gaz ha szerintem nem is kulsombe szeretett bele hanem inkabb a nelsombe?:o es utana a kulsombe..mert tenyleg nem vagyok valami nagyon helyes
2013. aug. 22. 04:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Örülnél inkább ennek.
2013. aug. 22. 04:20
 15/23 A kérdező kommentje:
Oke koszonom a valaszokat:)
2013. aug. 22. 04:21
 16/23 anonim ***** válasza:
Most ez... ez... ez komoly? Összejössz egy lánnyal aki állításod szerint életed szerelme, azt mondod ő is szeret téged, mégis attól félsz hogy elhagy mert nem vagy neki elég jó? Ésszel ember, ésszel XD Ha nem vagy neki elég jó, mi az ótvaros fonottkalácsért lenne még veled??? Elég jó vagy neki, ha meg "mégjobb" akarsz lenni, gyúrj és kockahasad lesz XD De lehet hogy ő ezt nem szereti... lehet hogy az olyanokra bukik mint te vagy. Erre gondoltál már? Ha meg a belsődért szeret, mégjobb!
2013. aug. 22. 05:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk akkor kezdj el sportolni te is, lehetne ez akár közös program is, eljárhatnál edzeni, hogy több önbizalmad legyen, mert ha ezen parázol állandóan, hogy elhagy, akkor el is fog.
2013. aug. 22. 07:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Mások is csúnyának tartanak, v csak te magadat? Előbbi esetben van okod aggódni, utóbbi esetben nincs.
2013. aug. 22. 08:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy ha mondogatod neki, hogy nem vagy elég jó neki, akkor el fogja hinni. Szóval semmiképp se tedd. Viszont ha akarsz, sportolhatsz vele, illetve ki lehet azt óvatosan deríteni, hogy mi az, aminek örülne, ha más lenne rajtad. (pl: ma én is elmegyek veled futni - reakciókból sok mindent le lehet szűrni). Ha meg olyat akar, amire képtelen vagy, akkor megszokja, vagy megszökik, ilyen az élet.
2013. aug. 22. 08:53
 20/23 anonim ***** válasza:

De mégis veled van és mondta is,hogy jó vagy neki!

Ne légy bizalmatlan.

2013. aug. 22. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!