Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés
Barátom nem dohányzik, pár hónapja már én sem. Miatta szoktam le. Viszont nem rég kiderült, hogy a "nővére" (tehát párom testvérének az excsaja) kénye-kedvére cigizhet barátom szobájában... Amikor én voltam dohányos,a barátom totál nyugodtan nézte, ahogy télen mentem ki az udvarra bagózni, a "nővérének" meg alap dolog, hogy a szobájában cigizhet, nehogy ki kelljen mennie. Kérdeztem, hogy nekem miért nem ajánlotta fel soha. Erre az volt a válasza, hogy az egészségem miatt. Mondván ha nem enged bent cigizni, akkor lehet, hogy 1-1 szállal kevesebbet szívok el... Csak szerintem idióta kifogás? Speciel, ha engedte is volna, hogy bent cigizzek, akkor sem éltem volna a lehetőséggel, mivel figyelemmel vagyok rá. De mégis rosszul esik, hogy a "nővére" előnyt élvez.
2013. aug. 21. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Irigylem a problémáid :D
2013. aug. 21. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jogos. Érthető ez a magyarázat, amit mondott. Ne idegeld magad feleslegesen, jelentéktelen dolgokon, kár nehezíteni az életet ilyesmikkel. :)
2013. aug. 21. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Sztem az van h azt a csajt lesz*rja h mit csinál, téged meg nem,,
2013. aug. 21. 21:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Najó, tényleg nem értem.

Azzal, hogy télen -10 fokban kiküld cigizni, az egészségemet védi? Így is-úgy is elszívom, kint "jobb", egészségesebb? :D Ezek szerint én vagyok a síkhülye...

2013. aug. 22. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!