Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan nők, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők, akiknek katona a párjuk? Segitenétek nekem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit nemrég ismertem meg, ő katona Franciaországban. Pont akkor volt itthon egy hónapot, amikor találkoztunk. Én nagyon beleszerettem, és úgy érzem, ő is komolyra tervez, de félek, hogy nem fog működni. Az is érdekelne - bár szerintem ez már paranoia - hogy a katonák találkoznak más nőkkel, lehetséges ez náluk? Ha ezekre válaszoltok, azt nagyon megköszönöm, de bármilyen más tapasztalatot szivesen fogadok. 24/N
2013. aug. 21. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Háborúban megerőszakolnak minden nőt 12-től 70-ig.
2013. aug. 21. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor idegenlégiós. Katonák általában kimenőn piálni és nőzni szoktak. Szinte hülyének nézik azokat a társaikat, akik intellektuálisabb programot szerveznek maguknak (színház, könyvtár,...).
2013. aug. 21. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az en parom idegenlegios az USA-ban.1 eve ismerkedtunk ossze, hasonlo modon, mint nalatok, mi is akkor ismerkedtunk ossze, amikor epp itthon volt. Nalunk nagyon gyorsan ment minden, mar az elso randi utan az agyaban ebredtem, pedig ez nem jellemzo ram. Megallapodtunk valami olyasfeleben, hogy o visszamegy, es rajtam all, hogy megvarom-e. Belementem, de rovid ido utan nevetsegesnek tunt, nem gondoltam, hogy o vegig huseges marad. Viszont ahogy egyre kozeledett a kovetkezo hazalatogatasanak az idopontja, egyre jobban azt ereztem, hogy hianyzik, vagyom ra, a kozelsegere. Vegul kimentem ele a repterre, es nem csak hogy emlekezett ram, de meg hianyolt is. :) Ezutan mar nem volt mirol beszelni. Ez egy eve volt, meg 2 eve van hatra. O szokott nekem meselni, hogy miket csinalnak a laktanyakon, azt bevallja, hogy ilyenkor mocskosul lereszegednek, de ne aggodjak, nem nyul mas nohoz, pedig megtehetne. (ahol o van ott rengeteg no is van, mint katona) Borzalmasan hianyzik, nem egyszer fekszem le sirva aludni, szinte mar faj a hianya, de igyekszem eros maradni, mert szeretem annyira. Ha valami meg erdekel, irj privatot nyugodtan. :) 23/L

2013. aug. 21. 17:20
 4/9 A kérdező kommentje:
23/L : és mit szóltál, amikor megtudtad, hogy katona? És ő miket szokott mesélni? Hogy bírják ott?
2013. aug. 21. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Tulajdonkeppen pont akkor talalkoztunk, amikor a repterrol jott, szoval meg rajta volt az (az egyebkent hihetetlenul szexi) egyenruha, igy rogton tudtam, hogy az. De egyebkent kislany korom ota odavagyok a katonakert,nekem ez nagyon bejott. :)

Hogy o mit mond? O egy nagyon kitarto srac, mind fizikailag, mind szellemileg, igy aki nem ismeri, azt mondana, neki ez meg sem kottyan. Azt mondja, a fizikai reszevel nincs gondja, inkabb a lelki terror..."Mikor lonek rad?Ki az ellenseg?" stb.

Szoval nem egy leanyalom, bar o mar 6 eve ott van(20 volt,amikor kiment, most 26). Azt mondja, a nehez idokben arra gondol, hogy milyen jo lesz majd, ha vege lesz, szeretnenk majd eskuvot, meg babat, persze addig ki is kell birnunk.

2013. aug. 21. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtató válaszokat akarsz olvasni, akkor csak kérdezd katonák barátnőit, egy katona sem olyan hülye, hogy barátnőinek nőügyeivel dicsekedjen.

Most frankón, a katonai meló az ami szexuálisan kb. leginkább felspannolja a férfiakat, úgy mint a versenysport: fizikai terhelés, versenyhelyzet, küzdelem...

A katonákban felgyülemlett energiák levezetésének pedig évezredes receptje a piálás (vagy más tudatmódosító szer) és a nőzés.

36F

2013. aug. 21. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:

36F

Oke ez most biztos kozhelynek hangzik, de szerintem ha a parod TENYLEG szeret teged, tud uralkodni magan, legyen katona, sportolo vagy barmi mas...

Persze nyilvan nem vallanak be a nozest, de sokan, higyjetek el, meg azt sem valljak be, hogy pialnak. Van egy bnom, aki szinten katonaval jart, az a pasi valltig allitotta, hogy o sosem a kocsmaban toltotte a kimenojet, konyvtarba, szinhazba jart. Szegeny csajnak mas katonaktol kellett megtudnia, hogy az o pasija volt a legnagyobb vedelo....

Az enyem mindig bevallja, hogy a sarga foldig le szokta magat inni, es hogy altalaban o nyul legtobbszor a fuhoz...

Szoval szerintem ez egyenfuggo...

2013. aug. 21. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszi a választ. Természetesen egyénfüggő. :)

Az ital meg a fű kifejezetten jót tesz az önbizalomnak, és hatására csajozós kedve lesz a férfiembernek, még a józan állapotban kevésbé vonzó csajok is szimpatikusabbak lesznek.

36F

2013. aug. 21. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez biztos igy van, az en jelenletemben nem nagyon szokott inni, fuvezni plane nem.

Es hogy meg egy mondat erejeig visszaterjek : a nagyon nehez idoszakban felmerult bennem a szakitas, ezt vele is megosztottam, de o nem akarta, meggyozodese, hogy kibirjuk. Ha ezek utan megcsalna, nem is tudom, mit csinalnek...

Na ebbol 2 mondat lett, bocsanat :)

2013. aug. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!