Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék most? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elnézést azoktól, akik szerint ez szánalmas, hogy itt írok stb, de már nem tudok mit kezdeni magammal..

Szóval az a sztori, hogy a barátom most szakított velem vasárnap, 5 hónap után, arra hivatkozva, hogy ő sose volt belém szerelmes, és ő már nem akar tovább velem maradni... csak az a bökkenő, hogy én mindig mondtam neki, hogy csak akkor fekszek le valakivel (ez volt az első), ha őszinte a szerelem, és kölcsönös. Én nagyon szerelmes lettem, viszonylag hamar, és ő is bizonygatta, hogy szerelmes belém.. én mindig csak húztam a dolgot, hogy majd le fogunk feküdni egymással, de még kicsit várjunk vele, mert ettől sokkal szebb lesz, meg ilyenek.. És még volt képe azt is mondani úgy 4 hónap járás után, hogy olyan, mintha nem bíznék meg benne, amiatt, hogy nem fekszek le vele már most..nagyon rossz volt, mert nem akartam, hogy ezt higyje, mert nagyon szerettem/szeretem őt, ezért megtettem neki, amire vágyott..jó volt, élveztem. Utána olyan egyhangú lett a kapcsolatunk, és megjegyeztem neki, hogy kicsit lelkesedhetne értem többet. Hazajöttem egy hetes nyaralásból, és mondtam neki hogy találkozzunk, és facebookon elkezdte nekem mondani, hogy nem szerelmes belém, nem akar velem többet együtt lenni, és soha nem is volt belém szerelmes... annyira a földhöz vágott ez, már három napja nem tudok rendesen aludni, teljesen spontán elkezdek sírni, ha rá gondolok. Végig hazudott nekem, kihasználta az első alkalmamat...nem tudom, egyszerűen mit csináljak, semmivel nem tudom lefoglalni magam. Kérlek adjatok tippeket... :/ Köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszokat!

2013. aug. 21. 15:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem fogom látni gyakran. Messze lakik tőlem, és másik iskolába is jár
2013. aug. 22. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:

akkor jó :D

nekem szakítás után még fél évig oszt. társam volt

sőt, előttem ült, képzelheted milyen volt...

2013. aug. 22. 19:53
 13/15 anonim ***** válasza:

6-os vagyok ismét.

Akkor te szerencsésebb helyzetben vagy, mert nekem az a bizonyos srác a szomszédom volt. Szerencsére hamar túltettem magam rajta és lett egy sokkal jobb pasim.

2013. aug. 22. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Annyira rossz, nem is érdemli meg, hogy hiányozzon.. egész nap egész jól elvoltam, és mindig estére jön meg ez az elviselhetetlen fájdalom, és hiányérzet, magányosság.... :( nagyon nagyon rossz.. :(
2013. aug. 22. 20:45
 15/15 anonim ***** válasza:

figyelj, azon kívül, hogy elvonod a figyelmed erről az egészről nem sokmindent tehetsz

nem te döntöd el, hogy érdekel e vagy szereted e

majd idő után magadtól fogsz rájönni, hogy már nem érdekel

2013. aug. 22. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!