Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam hogy két éve folyama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam hogy két éve folyamatosan csaltam?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szeretnénk a párommal összeházasodni.De elég ramatyul érzem magam igy nem lehet házasodni hogy nem mondtunk el egymásnak mindent.Két évig folyamatosan volt melette valakim.Ennek 2-3 hónapja lett vége.Most mit csináljak hogyan mondjam el hogy elárultam hátbaszurtam megcsaltam megaláztam.Olyan szarul érzem magam.Mit tegyek,valjak?
2013. aug. 21. 15:10
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Kíváncsi voltál?Ez hülyeség.Ha szereted,akkor nem lennél kíváncsi,hogy milyen mással.Akkor csak vele kéne foglalkoznod..Hogy vele milyen.Ha nem érzed vele jól magad,nem kéne együtt lennetek..
2013. aug. 21. 15:46
 22/29 anonim ***** válasza:

Annyira gaz, h egy anonim oldalon is hazudsz.

Kinek akarod bemagyarazni, h ket teljes evig kivancsi voltal milyen massal?

Szanalmas es gusztustalan vagy kerdezo...

Hagyd el a pasit, nalad biztosan klasszisokkal jobbat erdemel!

2013. aug. 21. 15:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Jo en elmondom,mert szeretem.igy nem tudnak hozza menni . nem is tudok mit hozzaszolni a kommentekhez mert igazatok van.o mindig olyan jo hozzam mindent megtesz ertem,en m.eg.
2013. aug. 21. 15:56
 24/29 anonim ***** válasza:

ma 15:40

Persze!

Ha egy évig folyamatosan csalta,és ahogy ő is megírta "hátbaszurtam megcsaltam megaláztam" akkor szerintem ha elveszi,attól pont nem fog változni semmi!

Szerintem pont nem kéne arra biztatni,hogy hallgasson!

Ha van egy kis jó érzés benned a párod iránt,akkor mindenképp mondj el neki mindent!

És ha mástól tudja meg esküvő után?

Vagy akár hónapokra,évekre rá,és válni akar?

Ez esetben megérné összeházasodni?

Tudod mekkora procedúra egy válás?

2013. aug. 21. 16:02
 25/29 anonim ***** válasza:

"Jo en elmondom,mert szeretem."

Dehogy szereted!

Én 15 éve élek együtt a párommal,soha eszembe se jutott volna,hogy mással szexeljek,és folyamatosan csaljam a háta mögött,mert én tényleg szeretem!

2013. aug. 21. 16:04
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem mertem tanácsot adni, mert fogalmam sincs, mi a legjobb ilyen szituációban. De azért arra kíváncsi lennék, mi lesz az ügy vége. Ha tudod, majd írd meg!
2013. aug. 21. 16:04
 27/29 A kérdező kommentje:
az eskuvo elmarad,de eggyutt maradtunk.jobb igy hogy elmondtam.
2013. aug. 26. 11:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérlek ne verd át mégegyszer azt a szerencsétlen embert! De komolyan! Ha képes volt ezek után együtt maradni veled tényleg te jelented számára a világot...
2013. aug. 26. 12:58
 29/29 A kérdező kommentje:
igen tudom.ha ezek utan kepes volt megbocsatani.sajnalom az egeszet es h fajdalmat okoztam neki.es mindent megteszek h boldogga tegyem es ujra visszanyerjem a bizalmat.koszonom a tanacsokat.
2013. aug. 29. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!