Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam hogy két éve folyama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam hogy két éve folyamatosan csaltam?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szeretnénk a párommal összeházasodni.De elég ramatyul érzem magam igy nem lehet házasodni hogy nem mondtunk el egymásnak mindent.Két évig folyamatosan volt melette valakim.Ennek 2-3 hónapja lett vége.Most mit csináljak hogyan mondjam el hogy elárultam hátbaszurtam megcsaltam megaláztam.Olyan szarul érzem magam.Mit tegyek,valjak?
2013. aug. 21. 15:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy bevaolld es nehogy ferjhez menj !!!

Ez a ferfi nem az igazi neked Ha az igazi lenne SOHA eszedbe sem jutna megcsalni

Szemely szerint egy nagy rakas szerencsetlen nonek tartalak ferjhez akar menni de kozben massal is kever nem ertem MIERT?

2013. aug. 21. 15:25
 12/29 anonim ***** válasza:
14%
Szánalmas vagy.. De hát, ilyenek a nők :)
2013. aug. 21. 15:26
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos: nem mondd el mert az senkinek sem jó. Az hogy hozzámész-e ezek fényében, gyomor kérdése.
2013. aug. 21. 15:27
 14/29 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt én sem tudom megmagyarázni miért tettem.Szeretem nagyon a páromat és nem akarom elvesziteni.Talán arra fognám hogy 16 éves korom óta vagyok vele és iváncsi voltam mással milyen.Vagy nem tudom.de szeretem nagyon de félek ha elmndom vége mindennek.
2013. aug. 21. 15:28
 15/29 anonim ***** válasza:
Meg kell mondanod neki! Nem álltatlak, 90% hogy elhagy majd, de még mindig jobb lesz mindkettőtöknek, mint egy hazugságom alapuló házasság.
2013. aug. 21. 15:31
 16/29 anonim ***** válasza:

Ha kíváncsi vagy mással milyen, akkor sem 2 évig kíváncsiskodsz....

(Bár az előbbi sem helyes)

Ha erre képes voltál, akkor te mg mindig nem tudod mi a szerelem, az igazi szeretet, úgyhgy hagyd magad boldognak lenni, mert ebben a házasságban nem lennél. Hagyd a párodat is megtalálni a neki megfelelő nőt...

Ez a házasság válásra van ítélve (és csodálkozunk a válasi statisztikákon...)

2013. aug. 21. 15:33
 17/29 anonim ***** válasza:
A házasságok túlnyomó többsége hazugságra épül. Aztán vagy kiderül, vagy nem... Itt a kérdés hogy a kérdező elbírja-e ennek a súlyát. 13#-as voltam.
2013. aug. 21. 15:34
 18/29 anonim ***** válasza:

ha csak kíváncsi lettél volna,akkor nem folyamatosan csaltad volna,hanem tegyük fel megtörtént egyszer,bűntudatod volt,és aztán többet eszedbe se jutott volna,de ezek szerint jó volt,folyamatosan csináltad,tehát nem szereted ezt az embert

mindenképp boríts,és mondj el mindent!

ha ezek után is veled marad,akkor összeilletek.....

2013. aug. 21. 15:35
 19/29 anonim ***** válasza:

Bevallom en ugyanilyen voltam fiatalon 15 evessen a ferjemmel voltam.

Aztan az eskuvo elott nagyon birizgalta a fantaziamat hogy milyen lenne mas ferfivel..

Kevertem az osszes baratjaval bar szex nem volt csak kerestem a figyelmet lestem hogy reagalnak mas ferfiak ram.

Aztan elszegyeltem magam elmondtam neki hat majdnem otthagyott a fenebe aztan megis osszehazasodtunk es par ev mulva elvaltunk mas okokbol.

Valahol megertelek de sajat peldambol nezve igy 25 evre vissza rohadt nagy barom voltam nem tudtam milyen szerencsem volt vele es kerestem az izgalmat a mast.

Utolag soha nem tennem meg es soha nem mennek az elso pasihoz hozza akivel szexeltem.

2013. aug. 21. 15:35
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan soha a büdös életben többet nem csalod meg, és csak őt fogod szeretni életed végéig?

Mert akkor hallgass, és a lelkiismeretfurdalás lesz a büntetésed azért amit csináltál, de legalább elveheted. Vagy elmondod, és elveszíted. Ha képes megbocsátani, akkor meg tényleg nagyon szeret, de a kapcsolatotok már nem lesz olyan, mint eddig. Gondold meg!

2013. aug. 21. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!