Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 1hónapja vagyunk együtt, egy hirtelen jött döntés után(előtte nem nagyon ismertük egymást).Annyit kell róla tudni, h a szülei nem nagyon engedik őt sehova(bulizni^^), amúgy is rocker(rockot hallgat főleg), nem durván csak pl. fekete felsőt hord...ma reggel, úgy indítottuk a beszélgetést, hogy részéről ennyi..:/ a fő okok, hogy nem érzi, hogy szeretem...a többi, szerintem kicsit nevetséges ok, hogy én járok bulizni, ő nem és emiatt félt, meg hogy szerinte korai a bulizás ilyen korban...mellesleg nálam a bulizás annyiból áll, hogy otársakkal elmegyünk iszogatni, meg beszélgetni...meg még azt is mondta, hogy nyáron megtalálta a helyét az életben és fél a változástól...talán ennyi..

A tanácsokat, ötleteket előre is köszönöm. :)

(16/F)

2009. okt. 29. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nem akarod elvesziteni akkor mutasd meg neki hogy szereted és járj kevesebbet bullizni vagy midd magadal :D
2009. okt. 29. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Talán azért mondja azt, hogy részéről ennyi, mert a szülei belesúlykolták, hogy no buli stb.

És talán úgy gondolja, hogy neked jobb lenne egy ilyen "problémás" lány nélkül, és inkább elenged, még ha szeret is...

Ezt meg kellene beszélned vele, vagy ha már minden kötél szakad, akkor a szüleivel, hogy atlán néha engedjék el veled, vigyázol rá, és haza is kiséred.

2009. okt. 29. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:
vinném én, de 1 az, h nem engedik 2 meg az, h nem is érezné magát jól, mert az rendben, h ottvok vele, de a társaság miatt vhogy rossz kedve lenne, nem tudna hozzá szólni a témákhoz, meg ilyesmi, hogy mutassam ki, h szeretem?, am bulizni 2 hetente járok, ha szünet van hetente, szal azt se mondhatja, h sokszor megyek...
2009. okt. 29. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Szívem szerint inkább azt mondanám, hogy veszítsd el. Inkább előbb, mint később.

De tiszteletben tartva amit te kérdeztél, a szeretet kimutatni sokféleképpen lehet, és érdemes mindig személyre szabottan tenni. Ebben segítenek téged a szeretet-nyelvek. Ha nem tudod, mik azok, keress rá erre a kifejezésre a googlival! (Gary Chapman több könyvet is írt a témáról.)

2009. okt. 29. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!